Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Az van hogy már lassan 2 hónapja "járok" egy nálam egy évvel fiatalabb fiúval. Az elején szerettem nagyon, de mostanában...nem mondtam azt csak úgy hogy szeretem. Elhatároztam hogy szakítok vele mert már idegesít egy kicsit, és én úgy gondoltam hogy a fiúnak kéne randit kérni nem?? Nem volt se, puszi, se semmi köztünk. Nem tudom hogy hogy mondjam meg neki, mert szerintem ő szeret még, és félek hogy nagyon rosszul fogja érezni magát.Amúgy én az a pasizós típus vagyok, és most a régi szerelmemnek(kb.2 évig voltam belé szerelmes) tetszem

és furcsa.:S

Tudom kicsit szánalmas vagyok, de...nem tudom mit csináljak.

2010. jan. 6. 18:38
 1/5 A kérdező kommentje:
13/L
2010. jan. 6. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szeretne akkor lépett volna.Túl fiatal.És te is.
2010. jan. 6. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy game over.. ha nem szereted már, nem hiszem, hogy aggódnod kéne az érzései miatt.. öngyilkos meg csak nem lesz..
2010. jan. 6. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Olyan aranyos mikor olvasom h 13 évesek írják h 2 évvel előtti szerelem :) Nektek még babázni kéne nem komoly kapcsolatra vágyni. Jó is az ha pasizol és ismerkedsz. Ilyenkor még a tanuláson a barátkozáson járjon az eszed.

És h h szakítsál? Mond meg neki az igazat... nem kell körbeírni mert az még jobban fáj neki

2010. jan. 6. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsónak, nem mondtam olyat hogy komoly kapcsoltra vágyom.kitűnő tanuló vagyok, és rengeteg barátom van.:D

de köszönöm mindenkinek.:)

2010. jan. 6. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!