Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "kényeztesem" pl séta közbe? Nem az ágyba! /L
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom ki mutatni a szerelmem de pl ha sétálunk hogy "kényeztessem" tudasam vele hogy ő számomra a minden?2014. júl. 6. 02:30
1/6 sdan válasza:
fogd meg a kezét, bújj hozzá, tudasd vele, hogy számodra ő a legjobb, ha olyat csinál, dicsérd meg,mutassad ki neki a háládat, hogy fontos neked ... :)
2/6 anonim válasza:
tőle elleshetsz pár tippet-
3/6 anonim válasza:
Egy séta közben talán ne akard kényeztetni. Elég ha azt érezteted ilyenkor, hogy te milyen jol érzed magad vele.
4/6 anonim válasza:
Nem kell ezt az együtt töltött idő minden egyes pillanatában kimutatni... Különben is ez elvileg magától jön csak úgy random amikor épp jön, nem? Nem eldönti az ember, hogy na úgysincs jobb dolgom épp, most kimutatom mennyire szeretem...
5/6 anonim válasza:
Én pl tudnám értékelni, ha az intelligenciájával kényeztetne vki séta közben!
6/6 anonim válasza:
Kiváló helyesírással, a helyragok ismeretével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!