Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi ez nálatok? A többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi ez nálatok? A többi lent!

Figyelt kérdés

Miért jó, ha két három fejjel magasabb sráccal jártok? Sokszor láttam már ilyet. El se éritek száját max sámliról.

Nem is kigyúrt szerintem jó képű se bocs stb. Rossz fiúknak kell lennünk? Mi Számít akkor most?

2014. márc. 22. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
A belső értékek drágám, a belső.
2014. márc. 22. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Felszínesség. Minél magasabb, annál jobb, minden lány így gondolkodik.
2014. márc. 22. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Én nem szeretem ha nagyon magas. Legyen egy fél fejjel nagyobb oszt kész.:D
2014. márc. 22. 19:21
 4/9 anonim válasza:

A lányok mindig ugy állnak hozzá.: alacsony.:-ajj ,hogy vegyek fel így hozzá magassarkút..

magas.: olyan biztonságot ad.. És még a magssarkumban is tokéletesen nézunk ki :)

2014. márc. 23. 07:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Jah vagy jó lehet valakire felnézhetnek. :)
2014. márc. 23. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
egyet értek az elsővel..nem a külsőségek miatt van mindenki a toronymagas fiúkkal (én pl nem azért, hanem a személyisége miatt). Persze jobb, ha valamivel magasabb nálad a fiú de mindenki így gondolkodik szerintem. A magas fiúk meg szeretik az alacsony lányokat :)
2014. márc. 23. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, h valahogy mindig a magas fiúknak van vonzó személyiségük...
2014. márc. 23. 15:28
 8/9 anonim válasza:
Mi lánok is ugyanúgy kérdzhetnénk tőletek fiúktó, hogy az nálatok mi, hogy a hosszú lábú lányok a szépek és a csinosak? Hogy hogy mindig (idézem fönti) azok a lányoknak van a legjobb személyiségük, vagy belsőjük? Ugyanezt mi is kérdezhetnénk tőletek, de mi befogjuk a szánkat, és élünk ezzel a tudattal, hogy csak akkor vagyunk igazán sexik, ha hoszú a lábunk, és ez még csak egy a sok közül. Úgy hogy sztem igazán ninc okotok ránk oanaszkodni, mert az egy picit magasabb srácok jönnek be a többségnek.
2014. márc. 25. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, valahogy mégis lehet látni rövid combú, csúnyácska, kövér lányokat is pasival, alacsony vagy ronda arcú fiúkat csajjal viszont soha.
2014. márc. 25. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!