Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 év korkülönbség sok egy kapcsolatban?
Szia!
Köztünk valamivel több,mint 9 év van.
Alig 18 évesen ismertem meg a párom,aki akkor múlt 26.
Ennek lassan 17 éve.Azóta családunk van,és mi is rácáfoltunk a rosszakaróinkra.Igaz,hogy lakva ismerszik meg az ember,de az elejétől fontos az őszinteség,és a bizalom,a szerelem mellett!
Szia!
Én 24 éves vagyok, a férjem 36. 8 éve együtt vagyunk és 3 éve házasok. A kisfiúnk 1,5 éves :)
Nem sok a 9év amennyiben jól kijöttök. Ha titeket zavar és elgondolkoztok már ezen akkor kérdéses....
Nem sok :)
Hidd el van nagyobb is és szeretik egymást ;)
Szia!
13-as vagyok.
Együtt vagytok még?
:)
Szia!
Ebben a korban már inkább férfi,mint fiú,de nem is ez a lényeg!
Nálunk ez fordítva volt.A párom édesanyja nem tudta elfogadni,hogy én vagyok.Mármint úgy egyáltalán.
Két fia van,igazából sosem fogadott el.Nem csak engem,hanem hogy egyáltalán valaki szeretheti őrajta kívül a fiát.
Mondanám én hogy sokat javul majd a dolog.de csodát ne várj.
Bármit csináltam ,én sem voltam jó.Dolgozni jártam,főztem,mostam takarítottam,szerettem a fiát.Egyszóval tisztességesen éltünk.Persze a párom is dolgozott.:)
Szóval kipróbáltuk,náluk,nálunk,mármint az együttélést,de igazából az volt az igazi,amikor a sajátunkba költözhettünk. Persze a mami mindig keresztbe tett,még úgy is,sokszor.Én,a másik oldalon álltam.Úgy értem ne az én anyám volt ellene a kapcsolatunknak,hanem a párom anyja volt ellene,persze ellenem is!
Próbálj pártatlan maradni az apróbb vitáknál,de ha érzed,hogy komolyabb,akkor állj ki a párod mellett,már ha igazán szereted,és el tudod képzelni vele az életedet.
Persze túl messzire sem szabad menni,nehogy édesanyádat haragítsd magadra.Nehéz,én tudom,évekig benne voltam. :(
Most 20 vagy,párod 29,ugye? Mi ekkor gondoltunk először komolyan a családalapításra.Nem sokkal később már nem pár voltunk,hanem család.
Írj,ha lesz kedved!
Szia! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!