Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig olyanba szeretek bele aki nemlehet az enyém?
11/25 A kérdező kommentje:
Hátt.... az tény hogy a volt barátja egy utolsó szemét alak de ő mégis kitartott mellet 14hónapig amin csodálkozok de azóta volt már egy hónapos kapcsolata de itt ő szakított.....aztmondta hogy szeretne végre már szerelmes lenni már olyan rég volt.....Ezzel pedig nemlehet semmit kezdeni....pedig mit megnem adnék érte.....
Megértelek (: én is egy olyanba szerettem bele...de azért az én esetem azért más (rosszabb) :D amúgy én utálom a nagymenő és bunkó pasikat!
2010. jan. 6. 18:10
13/25 A kérdező kommentje:
Pont azaz hogy én nemvagyok az márpedig a legtöbb csajnak azkell.....
14/25 anonim válasza:
Élőben azért viselkedik úgy ahogy, mert azt várja h Te kezdeményezz szvsz. Bátorság :D menni fog :)
2010. jan. 6. 18:50
Ez mind szép és jó amit ide leírtál,hogy mit érzel a lány iránt. Itt az az egy nagy baj van, hogy valahol te is félész a csalódástól. Szerintem menj oda hozzá és ha már csak a felét mondod el neki, mint amit ide írtál, h bmit megtennél....stb...stb. akk sikered lesz. Ha meg nem akk ő nem az a típus aki az "érzelmesebb" fiúkra bukik.
Sok sikert!
2010. jan. 6. 19:09
16/25 A kérdező kommentje:
Kikéne deríteni hogy egyáltalán mitgondol rólam stb helyesnektart-e vsgy nemtudom..... Lehet kéne beszélnem bnőjével hogy tudakozza meg finomba........
Amugy hátt... élőbe szerintem nemtudnám neki elmondani amit itt leírtam..... élőben másabbul viselkedik mint msnen..... msnen sokkal érzelmesebb őis.....
17/25 anonim válasza:
18:50-es
élőben természetes, hogy máshogy viselkedik, msn-en mindenki bátrabb. Nekem is így volt az egyik barátnőmmel, msn-en mindent lemert írni, de élőben csendeskésebb volt :).
2010. jan. 6. 19:34
18/25 A kérdező kommentje:
Hát ő élőben sem fogja magát vissza xD Annyit beszél hogy szinte szólni nemtudok mit mert nincs mikor :D Csak nem olyakról beszélünk és elég érdekes lenne témána hozni.....
19/25 A kérdező kommentje:
Ilyenkor a legrosszabb bevonni egy 3. személyt.Főleg ha az ő barátnője.Légy férfi állj oda elé, hívd el vhova mondjuk forró csokit inni vagy amit akar nem az a lényeg. Mikor 4szem közt vagytok akk mondd meg neki nyíltan, hogy azért hívtad ide mert szeretnél mondani neki vmit. pl.Nagyon kedvellek és szeretném ha elmélyítenék a kapcsolatunk.stb stb hidd el az őszínteséget mindennél jobban díjjazzák. Ha esetleg nemet mondd akk is barátok maradtok de ettől még nem dől össze a világ. Annyi "hal" van a tengerben. Ha nem ő akkor majd jön más aki a tiéd lesz.Ne add fel sose! Sok sikert!
2010. jan. 6. 20:31
Kapcsolódó kérdések: