Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy menjen el hamarabb?
hali
Ne haragudj ezt lehet nem a kapcsolatokba kellett volna tenni mert az elmenni kicsit másra is érthető.Nah üsse kő.
Most a barátodról van szó vagy akivel jártok vagy csak egy ismerős?
Mert egy barátot elküldheted úgy is ,hogy leharagudj de, én lassan mennék pihenni ekkor felállsz felveszed a papucsod és mondod "gyere kikísérlek" ekkor, ha a szülei picit megtanították leesik neki a tantusz és azt mondja ne haragudj elbeszélgettük az időt indulok is.
Ha nem tanították meg a szülei akkor egyszerűen mond neki ,hogy nah jó xy mostmár menj te is haza mert nekem iskola van holnap és fáradt leszek nagyon.
Hogyha a barátod akkor beszéljétek meg előtte ,hogy max 9 ig maradhat utána {viccesen"kidoblak"} remélhetőleg érti majd a célzást.
Sajna nekem is volt olyan ismerősöm aki nem tudta mikor elég egyszer amikor itt volt 6 órán keresztül elmagyaráztam neki ,hogy jó lenne otthon maradni a gyerekek is fáradtak másnap én is ideges vagyok és nem tudok semmit csinálni ha itt van.Ezután 2 hét durci utána hetente 1x jött 1-2 órára.
Sajna mindig ezeket a ragaszkodó embereket fogom ki..Mert jó ,hogy itt van ,de azért a jóból is megárt a sok...
01-06 23:55
Melyik apa engedné meg a 15 éves lányának, hogy a faszival, akár csak egy körzeten belül is aludjon :D Weak up!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!