Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes elmesélnem neki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elmesélnem neki az egészet?

Figyelt kérdés
Van egy párom... 22 éves lány vagyok... Az igazság, hogy nagyon hangulatember vagyok...Ok nélkül borulok ki, veszekszem a párommal, ordítozok néha... nem érti ezért, hogy miért van az, hogy néha félek illetve remegek ha hozzám ér...Ennek oka van... Gyerekkortól vezethető vissza idáig... Elmeséljem a páromnak az életem történetét, hogy megértse a miérteket?
2014. júl. 4. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mivel nem tudjuk kinek mi a gondja, ne mi döntsük el, hogy segíthet e vagy sem :)
2014. júl. 4. 22:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd el neki. Már az is sokat segíthet ha csak kimondod ezeket, mert gondolom sokaknak még ezt így nem mondtad el. És így ő sem lesz kétségek közt, hogy mit miért tettél mostanában. Csak nem szabad mindent ennek tulajdonítani.
2014. júl. 4. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!