Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdőre vonjam ezért?
egy normál,nem távkapcsolatban élő tudja milyen jo az ha naponta láthatja a másikat...
lenne lehetőségem angliába kimenni,havi 400ezerért
de tulzootan szeretem ahhoz a páromat,hogy itthagyjam,ő nem jöhet velem,nem hagynám,hogy sulit félbehagyja miattam
inkább én is suli még,majd ha ő befejezte,akkor én át levelező,és együtt el
de itt sosem hagynám,hogy akkor távkapcsolat,majd 1 év mulva jön utána...
ha megtenné velem,amit veled a párod,fix h nem állnám meg szo nélkül
Az szerintem sokkal lényegesebb kérdés, hogy min változtatna, ha ezt a fejéhez vágnád. Ha tényleg látszik rajta, hogy megbánta és szenved valószínűleg ugyan azt a fájdalmat élheti át mint te. Ha te az ő helyében lennél neked hogy esne, ha a még a párod is beléd rúg?
Ha meg tényleg szándékosan nem tett semmit mert el akar menni és úgy vágod a képébe, akkor meg csak ledegradálod magad arra a szintre és utólagosan is bebizonyítod, hogy megérdemelted amit kaptál. Tényleg mindenki ezt találja normálisnak, ha gondom van, bántottak, megsértettek, akkor bosszuljak meg mindent és tegyem én is ugyan azt?
A 12:46-ossal értek egyet!
Elhiszem, hogy most fáj neked, és dühös vagy rá, de szerintem próbálj inkább melléállni. Ha direkt intézte így, legalább meglátja, milyen kincset veszítene veled.
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom mit csináljak. Most beszélgettem el a legjobb barátnőmmel, aki jól ismer mindkettőnket, és a kapcsolatunkat is. Ő azt mondta, hogy eszembe ne jusson, mert a barátom azért nem akart a kapcsolatai révén előnyhöz jutni, mert becsületes, és ne tegyem még rosszabbá számára ezt az időszakot. Úgyhogy lehet, hogy hallgatok. Nem tudom. De hogy lehetett ennyire naiv? Eddig is tudtam róla, hogy gyermeki lelke van, de nem gondoltam, hogy ennyire. Vagy csak tényleg jól kitervelt mindent. Nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!