Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vonjam kérdőre?

Figyelt kérdés
A baráommal3 éve vagyunk együtt. Egyre többet hazudozik, és volt egy nagyobb hazugsága is... Hogyan leplezhetném le? Nem akarok a háta mögött furakodni, hanem szemtől-szembe!
2009. júl. 1. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:

mond azt neki hogy amikor amultkor mentem haza a boltból a hátam mögött vki ezt és ezt mondta de azt nem akartad elhinni és utána meg vki mástól halottzad ugyaezt és akkor kérdezz rá hogy igaz-e vagy sem

de akár még azt is mondhatod hogy attól halottad akiben 100%-osan megbízól

2009. júl. 1. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
kamu msn-en címmel.
2009. júl. 1. 18:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Másodiknak: Leírtam, hogy tisztességesen szeretném kideríteni. Nem akarom, hogy utána még én legyek a hibás, hogy minek kutakodtam.
2009. júl. 1. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akarsz" tisztességtelen" eszközökhöz folyamodni akkor a legtisztább az h nyíltan rákérdezel, nyíltan leleplezed. Amúgy a kamu msn-en nagyon tuti dolog ám csak megjegyzem. Leírnék mellette szóló érvnek egy kisebb sztorit. Pasim szakított velem, és az okát nem igazán árulta el, én ezt nem hagytam annyiban mert még szerettem. Csináltam egy kamu msn-et, egy lánynak adtam ki magam, aki nagyon jól néz ki, és érdeklődik iránta stb(netről szedtem le vmi szép csajról képet ami nem is látszott túl műnek). Lényeg h olyan szépen kitálalta annak az ismeretlen lánynak kapcsolatunk minden részletét h onnantól kezdve utálom. Megtudtam miért szakított és még többet is. Nem rossz dolog ez csak fel kell készülni h olyan dolgokat is megtudhatsz amit esetleg jobb ha nem tudsz.
2009. júl. 1. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!