Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon érez még vmit?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel elég hosszú ideig együtt voltunk....nemrég szakítottunk 1 hónapja mert ,h sokat veszekedtünk...utánna békülni akartam ő nem akart mert ,h nem szeret.Van egy közös babánk szilveszterkor lent voltam náluk megnézni a gyereket de dolgom volt így csak este 6-ra értem le 8-ig maradtam mert mondom minek maradjak tovább nekem már nincs dolgom ott...Nah most elmentem utánna bulizni....10-kor felhívott ,h mekkora szar szemét vagyok mert csak 2 órát voltam a gyereknél..(Persze elötte is voltam már meg a gyerek is nálam egyszer 2 napot)Utánna másnap msn-en folytatta a bunkózást ,de elég durván...a buli elött pedig normális volt!!Nah nekem ez úgy jött le mintha féltékeny lenne...Szerintetek? Vagy tényleg az lenne a baja ,h akkor csak 2 órát voltam a gyereknél?Tudja jól ,h én akkor lennék a legboldogabb ha mindennap velem lenne a gyerek de sajnos nem lehet:(
2010. jan. 5. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az b*ssza a csőrét, hogy nem maradtál ott VELE, nem pedig a gyerekkel. Elvégre a gyerek (főleg, ha baba még) úgyis alszik éjszaka, akár szilveszter van, akár nem. A gyerekkel csak takarózni próbál.
2010. jan. 5. 23:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Ebbe reménykedem én is:)))))) Mondjuk akkor miért mondja ,h nem szeret nemvágom:SSS Köszi a választ
2010. jan. 6. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért, hogy leplezze! Önmagát, és az érzéseit!

Ha elfogadsz egy tippet (nemtomhányévesekvtok...),...

Ha legközele ezt csinálja, és azért hisztizik, mert te csinálsz vmit, és vmivel/a babával (kisfiú/kislány?) takarózni próbál,... HOZD ZAVARBA!

A szeretet meg a gyűlölet rokon érzések. Ha vki szeret vkit, de nam kap6ja meg, elkezdi gyűlölni, de ha megbántja őt a szeretett, vagy csak elmondja, hogy nem szereti, akkor meg sír.

Úgy tudod zavarba hozni a hölgyeményt, hogy szembesíted önmagával. Legközelebb, ha azt sérelmezi, hogy miért nem vagy itt, miért vagy ott. ienek...lásd át a helyzetet, ne remegj, mint a kocsonya, hanem őrizd meg a hidegvéred és kérdezz rá:

-- "Csak nem szeretsz te még engem?"

-- "Csak nem zavar, hogy nem vagyok MELLETTED?"

-- "Csak nem zavar, hogy bulizom?" "Emlékszel? Szakítottunk! Ha nem szeretnél még, nem akarnád, hogy ott legyek a babával, és egyben ott a TE KÖZELEDBEN legyek! Ugye? Vissza akarsz csábítani magadhoz?"

...vagy 1xűen csak...

("MEKKORA XAR XEMÉT VAGY...!)-ra mondd nyugodt stílusban, ÉS MOSOLYOGVA!!!... :-)

-- "Én is szeretlek...!"

-- "Én is szeretlek, de ugye szakítottunk! Ha azt akarod hogy ott legyek melletted és ne csak a baba miatt, akkor miért nem békülünk ki?"

-- "Hát ennyire szeretnéd, hogy kibéküljünk?"

Sztem, ha jól csinálod, nem fog tudni mit mondani erre, max. csak hebegni-habogni. Ha még mindig szeret. És azt se feledjük, hogy akkor őszinte kérdést teszel fel neki, amit te is tudni akarsz, hiszen a hangvételedből úgy érzem, visszamennél hozzá! Így van, Barátom?

Várom a beszámolódat, ha megfogadod a tippemet, akár itt, akár priviben. Légy tele önbizalommal, vegyél egy nagy friss és tiszta mély levegőt, és tessék mosolyogni! (Átérződik a telefonon!) :-)

Üdvözöl: EE

2010. jan. 6. 06:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Kösz EE....Írj privit vagy írok neked azt felvennélek ám msn-re ,h dumáljunk

Amúgy tegnap mondtam neki ,h holnapután vagyis mostmár holnap lemegyek a gyereket megnézni

Csak közbe jött egy probléma

Ki írta Mind1 melyik Portálon h

Bemutatkozásnál

"Van 1 gyönyörű kisfiam És nagyon nagyon szerelmes vagyok és egy nevét" akivel mint hallottam a nővérétől neten ismert meg

Teháth fogalmam sincs ,h mivan lehet ,h ezzel is az agyam akarja felbaszni vagy tényleg nem szeret már:( Nemtudom De azt meg tudja ,ha holnap megyek le nem jár jól a barátja ha ott van ezzel tisztába van szerintem....

Persze ,h kibékülnék vele ...Azóta szabályosan minden bajom van de ha azt mondom ,h 10 kilót fogytam 1 hónap alatt akkor elárulok mindent ...Írj

2010. jan. 6. 13:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Jól leírtam:SSS Nah szóval ki írta a közösségi portálon ,h

Van egy gyönyörú kisfiam Meg nagyon nagyon szerelmes vagyok És a gyerek nevét...

2010. jan. 6. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Írnék, de nincs pipáltad be a privi-linket, így tehát nem tudok írni. Ha MSN-eznél velem, én benne vagyok... :-) csak akkor neked kell privit írnod nekem, benne elküldve a címet.

Amit pedig írsz, azon azért nem csodálkozom, mert ez is bizonyítja, hogy össze van zavarodva és kiutat próbál keresni ebből a zavarodottságból. Hogy a gyereket is felhasználja ehhez, ezen már meg sem lepődöm. X-)

Sztem most még időben vagy, és ha úgy teszel, ahogy azt fent leírtam, sztem nem fog tudni menekülni. Persze ezt nem tud6om biztosan, de próba cseresznye... Csak ne veszítsd el a fejed, s most még a türelmedet... Próbálok segíteni. ;-)

Üdv: EE

2010. jan. 6. 13:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Küldtem vegyél fel
2010. jan. 6. 14:27
 8/8 A kérdező kommentje:
EE Mikor leszel msn-en?
2010. jan. 6. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!