Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érez még vmit?
Azért, hogy leplezze! Önmagát, és az érzéseit!
Ha elfogadsz egy tippet (nemtomhányévesekvtok...),...
Ha legközele ezt csinálja, és azért hisztizik, mert te csinálsz vmit, és vmivel/a babával (kisfiú/kislány?) takarózni próbál,... HOZD ZAVARBA!
A szeretet meg a gyűlölet rokon érzések. Ha vki szeret vkit, de nam kap6ja meg, elkezdi gyűlölni, de ha megbántja őt a szeretett, vagy csak elmondja, hogy nem szereti, akkor meg sír.
Úgy tudod zavarba hozni a hölgyeményt, hogy szembesíted önmagával. Legközelebb, ha azt sérelmezi, hogy miért nem vagy itt, miért vagy ott. ienek...lásd át a helyzetet, ne remegj, mint a kocsonya, hanem őrizd meg a hidegvéred és kérdezz rá:
-- "Csak nem szeretsz te még engem?"
-- "Csak nem zavar, hogy nem vagyok MELLETTED?"
-- "Csak nem zavar, hogy bulizom?" "Emlékszel? Szakítottunk! Ha nem szeretnél még, nem akarnád, hogy ott legyek a babával, és egyben ott a TE KÖZELEDBEN legyek! Ugye? Vissza akarsz csábítani magadhoz?"
...vagy 1xűen csak...
("MEKKORA XAR XEMÉT VAGY...!)-ra mondd nyugodt stílusban, ÉS MOSOLYOGVA!!!... :-)
-- "Én is szeretlek...!"
-- "Én is szeretlek, de ugye szakítottunk! Ha azt akarod hogy ott legyek melletted és ne csak a baba miatt, akkor miért nem békülünk ki?"
-- "Hát ennyire szeretnéd, hogy kibéküljünk?"
Sztem, ha jól csinálod, nem fog tudni mit mondani erre, max. csak hebegni-habogni. Ha még mindig szeret. És azt se feledjük, hogy akkor őszinte kérdést teszel fel neki, amit te is tudni akarsz, hiszen a hangvételedből úgy érzem, visszamennél hozzá! Így van, Barátom?
Várom a beszámolódat, ha megfogadod a tippemet, akár itt, akár priviben. Légy tele önbizalommal, vegyél egy nagy friss és tiszta mély levegőt, és tessék mosolyogni! (Átérződik a telefonon!) :-)
Üdvözöl: EE
Kösz EE....Írj privit vagy írok neked azt felvennélek ám msn-re ,h dumáljunk
Amúgy tegnap mondtam neki ,h holnapután vagyis mostmár holnap lemegyek a gyereket megnézni
Csak közbe jött egy probléma
Ki írta Mind1 melyik Portálon h
Bemutatkozásnál
"Van 1 gyönyörű kisfiam És nagyon nagyon szerelmes vagyok és egy nevét" akivel mint hallottam a nővérétől neten ismert meg
Teháth fogalmam sincs ,h mivan lehet ,h ezzel is az agyam akarja felbaszni vagy tényleg nem szeret már:( Nemtudom De azt meg tudja ,ha holnap megyek le nem jár jól a barátja ha ott van ezzel tisztába van szerintem....
Persze ,h kibékülnék vele ...Azóta szabályosan minden bajom van de ha azt mondom ,h 10 kilót fogytam 1 hónap alatt akkor elárulok mindent ...Írj
Jól leírtam:SSS Nah szóval ki írta a közösségi portálon ,h
Van egy gyönyörú kisfiam Meg nagyon nagyon szerelmes vagyok És a gyerek nevét...
Hali ismét!
Írnék, de nincs pipáltad be a privi-linket, így tehát nem tudok írni. Ha MSN-eznél velem, én benne vagyok... :-) csak akkor neked kell privit írnod nekem, benne elküldve a címet.
Amit pedig írsz, azon azért nem csodálkozom, mert ez is bizonyítja, hogy össze van zavarodva és kiutat próbál keresni ebből a zavarodottságból. Hogy a gyereket is felhasználja ehhez, ezen már meg sem lepődöm. X-)
Sztem most még időben vagy, és ha úgy teszel, ahogy azt fent leírtam, sztem nem fog tudni menekülni. Persze ezt nem tud6om biztosan, de próba cseresznye... Csak ne veszítsd el a fejed, s most még a türelmedet... Próbálok segíteni. ;-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!