Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetértetek a barátnőm anyjával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek a barátnőm anyjával?

Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk én is meg a barátnőm is.Szilvesztelkor megengedte hogy ott aludjak de azóta nem engedi hogy ő aludjon nálam vagy én nála mert azt mondja neki hogy még kicsi hozzá,és még találkozni sem tudunk olyan sűrűn mert nem lakunk olyan közel egymáshoz.Ti egyetértetek vele,hogy még korai lenne hogy egymással aludjunk?
2010. jan. 5. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:

előszőr mi is 15 évesen aludtunk eggyütt:) bár első eggyüttalvásunk 3hónap után volt..azóta már nagyon sokszor most mind2en 16 évesek vagyunk és 1 éve vagyunk eggyütt:)

amúgy ez szerintem szülö függő:) enyémnek csak az számit h jóltanuljak és ha a barátomról van szó akármikor vele lehetek:) 16/L

2010. jan. 5. 21:58
 2/10 A kérdező kommentje:

mi is 3 hónap után aludtunk 1 szer együtt :D

hát akkor ti szerencsések vagytok ;)

2010. jan. 5. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:

kicsit had ismerjen jobban,nyerd el a bizalmat!

szerintem termeszetes hogy felti a kicsi lanyat egz egesz ejszaka.

2010. jan. 5. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
1 faszt korai már bocsánat ! 15 évesen azért már nem az ne hagyd ha szereted ! És reménykedj hogy ő is szeret.
2010. jan. 5. 22:07
 5/10 A kérdező kommentje:
hát mindketten imádjuk egymást :D csak ez elég rossz mindkettőknek.De lehet hogy igaz a bizalmát el kéne nyerni :)
2010. jan. 5. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Képzeld, nekem 18 évesen sem engedik, csak kivételes alkalmakkor, hogy nálunk aludjon a barátom, pedig másfél éve együtt vagyunk. Bár szoktunk barátoknál együtt aludni, meg nyaraláskor. De nektek ez még tényleg korai. Én sem engedném meg az anyukája helyében, pláne nem 3hónap után.
2010. jan. 5. 22:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Beszéljetek vele arról, hogy elég felnőttnek érzitek magatokat ahhoz, hogy együtt aludjatok és esetleg felhozhatjátok érvnek, hogy még mindig jobb, ha otthon van náluk veled, mintsem party után, részegen egy sikátorban egy idegennel.

De mindenekelőtt tartsátok tiszteletben amit mond, jóval több élettapasztalattal rendelkezik, mint ti. Ha nemet mond, akkor azzal a viselkedéssel tudjátok leginkább meggyőzni, ha szót fogadtok. Legrosszabb esetben még mindig ott a nyár...

2010. jan. 5. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Hat ha belegondolok... Unokatesom csaj 15eves. Ha mondjuk ottvagyok naluk en is kitekernem a pasija nyakat ha tudnam h ott dugja aszomszed szobaban. Nekem o meg csak egy kislany, pedig eleg modern felfogasu vok ilyen teren....

20f

2010. jan. 6. 00:57
 9/10 A kérdező kommentje:
nekem nem az a célom hogy megdugjam xD csakhogy itt aludjon,de akkor inkább várok míg megengedi
2010. jan. 6. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem korai. Ráértek még erre.
2010. jan. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!