Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnek 32évesen gyógyithatatlan gerincbetegsége van. Ebből kifolyólag a szexuális életünk egyre rosszabodik, ahogy a betegség súlyosbodik. Egyre kevésbé kivánom vele az együttléteket, pedig nagyon szeretem, nagyon jó ember. Mit tegyünk?
"és te egy olyan lény vagy, akinek a teste az úr, ha a szíve/agya mást is akar?????
ha így van, élj együtt a tudattal, hogy választásod volt ugyan, de a testedre hallgattál."
zsenialis! nem kemeny ez, csak az igazsag! ferfi letemre minden testi dolgon felulemelkedtem ami zavart a baratnommel kapcsolatban, a lelket neztem, es ment aminek mennie kellett. kiderult sajnos, hogy hiaba gyozkodtem magam, mert fel eve volt egy kapxsolata a hatam mogott.
Gerincbetegseg: Nekem is van, volt most egy periodus amikor oldalra sem tudtam fordulni egesz ejszaka, es allandoan zavart a tudat, hogy rosszul all a csigolyam- pedig a kornyezetem szerint semmi nem latszodik. Basszus, lehet, hogy ez is benne volt?
Igaza van a kerekesszekesnek, vedd mar eszre magad. Erzelmekre nem lehet epiteni, azok ingovanyok. Legyen felelosseged, es akkor minden rendbe jon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!