Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegség lehet ha...

Milyen betegség lehet ha egyik pillanatról a másikra megszédülök émelygés hányinger tör rám majd ahogy jön a rosszullét úgy múlik is?

Figyelt kérdés

Bővebben: a rosszullét semmi perc alatt tör rám, eltart kb 10 percet majd ahogy jön megy is.

De ezalatt annyira rosszul vagyok, hogy állni se nagyon tudok le kell üljek, de néha még a székből is majd lefordulok.

2014. márc. 17. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Valamilyen keringési probléma, mindenek előtt vérnyomást kellene mérni.
2014. márc. 17. 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:

erre már magam is gondoltam, mert a kezem lábam állandóan olyan hideg mint a béka lába.

majd lefagy a kezem lábam állandóan.

2014. márc. 17. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem alacsony a vérnyomásod?
2014. márc. 17. 15:32
 4/6 A kérdező kommentje:

nem tudom. az életben nem volt mérve.

de ha alacsony lenne egy kávé után jobban kéne legyek, de nemhogy jobban nem vagyok hanem valósággal rosszul leszek tőle ha még addig nem lehettem volna eléggé. émelygek szédelgek kavarog a gyomrom még jobban

2014. márc. 17. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a vérkeringéssel van a baj, a folyton hideg végtagok erre utalnak. Menj el orvoshoz, (remélem találsz normálisat a mai világban), de a vérnyomásmérés semmit sem ér, csak akkor, ha kapsz egy 24 órásat, ahogy én. Nem volt kellemes, de kizárták a keringési problémát!
2014. márc. 17. 22:55
 6/6 anonim válasza:
A vérkeringésen kivűl még az inzulinszinteddel is lehet probléma (inzulinrezisztencia például), vagy hormonális probléma is okozhatja. Szerintem nézesd meg magad egy orvossal mindenesetre. Sikeres gyógyulást kivánok.
2014. júl. 1. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!