Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen esetben bocsájtanátok meg, ha a párotok megcsalna?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok véleménye érdekelne. A férfiak érthető módon nem igazán elnézőek megcsalás tekintetében, persze vannak kivételek, de ők a kisebbség.2014. júl. 1. 05:40
12/17 anonim válasza:
Hogyha utána nagyon hamar (1-2 nap) bevallaná és szakítana. Úgy értem akkor külön a megcsaláson nem háborodnék fel, kiszeretett belőlem, ennyi. Minden más esetben eléggé kiborulnék és dobnám.
20/L
13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem erre nincs mentség. Akkor és ott abban a pillanatban, eszébe sem jut a "szerelme" ott akkor már nincs miről beszélni. Nagyon rosszul látom, vagy nem ennyire fekete-fehér ez a téma?
Vegyünk egy konkrét példát : Lány elmegy bulizni, leissza magát a sárga földig és összefekszik valakivel. Erre mi a helyes reakció? Hiába bánja meg, a logika azt diktálja, hogy legközelebb ilyen helyzetben, ugyanúgy meg fogja tenni, rosszul gondolom?
2014. júl. 1. 10:52
14/17 anonim válasza:
"vagy nem ennyire fekete-fehér ez a téma?"
Messze nem. Az elet ugy ahogy van nem fekete-feher.
15/17 A kérdező kommentje:
Slow Cheetah! Ha te csaltad volna meg, ő is elnéző lett volna?
2014. júl. 1. 12:04
16/17 anonim válasza:
tegnapelőtt 09:25 vagyok. Igen, szerintem is aki megcsalja a párját az már nem szereti. Nem vagyok rá büszke de így én is jártam. Már hetek óta őrlődtem, hogy szakítanom kéne mert már nem vagyok szerelmes. Megismertem egy srácot és hát elcsattant egy csók (gólyatábor), amint hazamentem és alkalmam nyílt, szakítottam. Tudom hogy gerinctelen így is, és r..banc dolog, de nem hazudtam a szemébe továbbra is hogy szeretem. Aki megcsalja a párját az nem szereti. Nem tudom sokan hogy képesek együtt maradni a párjukkal ha tudják hogy csalja őket. :(
17/17 anonim válasza:
Nem tudom. En nem csaltam meg soha. Szerintem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!