Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok 20 évesen milyen életetek van? , barátnő? , esetleg munka? külön laktok e már, saját kocsi, egyebek?
Most leszek harmadéves orosz szakos egyetemista. Elkezdem ősszel a második egyetemi szakomat, ami pénzügy-számvitel, így majd két BSC diplomám lesz, egy oroszos és egy pénzügyes.
Két volt gimis osztálytársammal lakom együtt egy albérletben, akikkel 14 éves korom óta ismerjük egymást és nagyon jó barátok vagyunk. Saját lakást/házat leghamarabb 35 éves koromban akarok, vagy ha majd családom lesz. Addig abszolút 100%-ban felesleges.
Saját kocsit feleslegesnek tartok, amíg nem lesz családom, vagy felesleges 20 millió forintom. Bicajozok és tömegközlekedek és pár éven belül szeretnék egy versenymotort. Ezért motorra idén nyáron csinálom a jogsit.
1,5 millió forint megtakarításom van, miközben a családom nem túl gazdag, sőt. Diákmunkázok, spórolok a családomtól megélhetésre kapott pénzből és jól tőzsdézek, úgy gyűjtöttem ennyit 2 év alatt a semmiből és így fogok továbbra is.
Két barátnőm volt gimiben, akikkel le is feküdtem, de IDÁIG sosem voltam nagy csajozós. Most rájöttem, hogy a csajozást tanulni is lehet, úgyhogy elkezdtem aktívan kezdeményezni sok-sok lánynál, napi szinten és a viselkedésem úgy alakítani, hogy minél vonzóbb legyek a lányoknak. Még csak tanulgatom hogyan kell nőzni, de már nagyon sok lánytól telefonszámot szereztem, voltam randizni és csókolóztam is többel. Nem akarok most komoly és hosszú távú kapcsolatot, inkább arra szentelném a húszas éveimet, hogy minél több gyönyörű nővel feküdjek le.
Testedzeni most kezdtem el (eddig vékony büdös kocka voltam mindig) és már szűk fél év után is megvan a helyes testedzés és étkezés eredménye: Örömmel nézek a tükörbe és idén nyáron lesz először, hogy szívesen vetkőzök bármikor félmeztelenre. Ez nagyban növelte az önbizalmamat is.
20/F
Jogász szakos egyetemista vagyok. Barátnőm még nem volt, jelenleg sincs. Munka, hát ebben a szakmában nagyon nehéz még gyakornoki helyet is szerezni, ezért alkalmi munkákat vállalok el, néha az egyetemi tanulmányok mellett. Kollégiumban élek, ami amúgy nagyon jó hely mert jó közösség van. Saját kocsi, egyenlőre kizárva. Minden pénzemet a tanulásra és megélhetésre kell költenem. Egyéb hát, egy hat számjegyű összeget örököltem amit félre raktam szűkebb időkre.
Nem egyszerű, de azt valamennyire érzem ha el tudom végezni az egyetemet akkor nem lesz problémám az életben.
20évesen autó?
Szép is volna.
Max akkor ha apuciék vették.
Sajnos nem olyan családból származom.
Nekem van mindenem.
Bár barátnő most vagy-vagy!
Majd eldönti. :-)
De nem is 20 éves vagyok hanem kicsit több. :-)
Barátnőim voltak/vannak. Tanulok cnc gépkezelőnek. Gyakorlaton vagyok saját autóm van, ami jelenleg használhatatlan ( itthon édesapám segítségével újítjuk fel,VW Golf 2 ) Most nyáron dolgozom, 650ft-os órabérrel, így van pénzem a kocsit is csinálgatni és szórakozni is.
Itthon a szüleimmel élek.
Én jelenleg otthon lakok. kaptam egy törött autót 1 havi fizetés áráért+ kaptam egy donort 50 ért és ebből megszületett a hőn áhított első autó amit nagy becsben tartok. Barátnő jelenleg nincs, 2 komoly kapcsolatom volt, de mindkettő megcsalt, kicsit összetört lelkileg a dolog, de így visszagondolva szükségem volt rá, kellett a "pofon" mert kinyaltam a seggüket, hogy tömör legyek. Mikor az utóbbi bekövetkezett, picit barátkerülő lettem ami szintén a hasznomra volt, mert önismeretet tanultam és elmondhatom hogy mentes vagyok a mai fiatalok bajaitól( nincs barátom, magányos vagyok, mit csináljak? mit fog rólam gondolni?). Szerintem az ilyen emberek magukkal nincsenek tisztában, az értékeikkel és a lelki világukkal, azért emberfüggők, azért érdeklik őket mit is gondolnak róluk minden helyzetben a többiek. Ezt sem bánom. Egy barátoktól és kapcsolattól függő tinédzserből úgy érzem egy fiatal felnőtt lettem, aki képes most már olyan döntéseket hozni ami neki a legjobb és előre lendíti a saját jövőjét. Feleséget nem tervezek, de gyerekeket és családot nagyon szeretnék, ezért 30 éves koromra (remélhetőleg ekkor már lesz egy házam, 0 hitellel) örökbefogadás indítása és 2 kutya minimum! Szeretnék majd egy testvérpárt:) talán majd a saját hibáimat a testvéremmel nem követik el ha időben a helyes irányba terelem őket.
De a jelen:
Szülőkkel élek és mérnöknek tanulok. A közel jövőben( 1 vagy 2 év) cooperatív gyakorlatra jelentkezek a tanulmányaim alatt és ha felvesznek akkor albérlet, vagy amire a fizetésből futja. Akit felvesznek coop-ra azok általában már 10 hónapos szerződés után ajánlatot is kapnak. 2-3 év tapasztalattal irány külföld. Aztán majd itt szeretnék Magyarországon élni. Indokot nem tudok, talán csak annyit hogy a rengeteg természet/dokumentumfilmből az jön le hogy itthon azért nem is rossz nekünk! (Bogarak, mérges kígyók, akármik, beléd másznak, petéznek, megcsípnek, meghalsz, tájfun, hurrikán, özönvíz, közeljövő). Hazaköltözök, nyugodtan éldegélek, Ha a csemeték majd felnőnek én pedig 50-60 éves leszek, és ha netán nagyon nagyon magányosnak érzem magam( hiába is gondolom úgy most hogy ez kb lehetetlen, mert teljesen elvagyok magammal, azért változhatok még, és fogok is) maximum majd körülveszem magam kutyákkal.
Tessék ez az én jövőtervem ezen a fránya bolygón ahol az lenne a célunk hogy a hibáinkból tanuljunk és paradicsomként éljük meg itt, a szabad akaratot :)
Dolgozom,1-2 hónap és saját lakás, autó!!
És most leszek majd jövő héten csak 20!!
És csak 1 éve dolgozom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!