Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 37 éves barátnőm, gyönyörű, szeretjük egymást, csak sajnos élettársa van. Én 23 éves vagyok, de abszolút nem érződik a korkülönbség. Nagyon szeretem,2 éve, és egyre jobban. Van rá esélyem, hogy valaha velem fog élni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 21:21
11/12 -Apuci- válasza:
"Igen, "lihegek", mert ő nekem a nagy szerelem az életemben."
Itt a baj.
Ebben a kapcsolatban nem szabad szerelmesnek lenni!
Éld ki minden perverz hajlamod vele, mindent amit megélnél és szakíts vele.
Ha ő szakít, fájdalmasabb lesz!
Kezeld lazán, mert belehalsz a fájdalomba.
Akkora ez a világ, és annyi Nő él benne.
Kár lenne egy miatt szomorkodnod.
A szerelem múlandó!
12/12 anonim válasza:
ha jo az ágyban használd amig lehet :-D
hidd el ő is igy gondolkodik,
ha lenne jó állásod kb min 200 ezer havonta akkor lehet eséjed feltéve ha nem szégyel veled élni majd
mert a szex ugyis titkos azt nem kell tudnija senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!