Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel 4 hónapja ismerjük egymást...Márciusban találkoztunk. Májusba már egy pár voltunk. Elég jól kijöttünk addig, amíg csak barátok voltunk. Ez átment barátság extrákkalba (nem volt semmi köztünk még, de mivel intim témákról beszéltünk így ezt neveztük el barátság extrákkal). Aztán egy pár lettünk. Akkor kezdődtek a gondok. Az elején jól kijöttünk, de egyrre több lett a vitatéma. Hozzátesze, 250 km választott el minket. Aztán a múlt héten minden rosszra fordult. Összevesztünk, mire ő szakított velem. Rá 4 napra tudtam meg, hogy barátnője van. Rájöttem, hogy miattam csúszott ki minden, szeretném visszakapni a páromat. Nélküle üres az életem. De egy közös barátunknak azt írta, hogy ne hívogassam, mert elege van belőlem... (az én hibám, sokszor emlegettem az öngyilkosságot, mert minden összeomlott körülöttem). De még mindig szeretem. És szerintem szeretni is fogom. Ha van remény, akkor hogyan hódítsam vissza? Arra gondoltam, hogy fél év múlva újra próbálkozom egy barátom segítségével.2014. jún. 29. 18:11
1/6 A kérdező kommentje:
Skype-ról tiltott, én töröltem. Face-ről meg ő törölt az ismerősei közül...
2014. jún. 29. 18:13
2/6 anonim válasza:
Amíg az új lánnyal akar lenni, addig szerintem semmi esély.
3/6 anonim válasza:
miért nem hagyod béként? már mutatta hogy vége akkor lépj tovább
4/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén. Megmondta, hogy vége, fogadd el, és lépj tovább!
5/6 anonim válasza:
Talán azért semm sikerült,mert poton 250 km van köztetek.
1 szabály távkapcsolat tilos.Nincs remény ő maga mondta hogy nem akar téged.Ha 1 távkapcsolatért pedig odadobnád az életed akkor minden gratulációm a tiéd.(távkapcsolatban bőven van tapasztalatom).
6/6 anonim válasza:
Hát ha a szakítás után 4 nappal már új lánnyal van,az nekem kicsit gyanús lenne . . . . .Szerintem hagyd,tudom h nehéz,de az ilyen fiúkra kár pazarolni az időt,komolyan.Sajnálom:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!