Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bírjam ki? Hogyan ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírjam ki? Hogyan ne roppanjak össze?

Figyelt kérdés
Barátommal fél éve vagyunk együtt, ebből 1 hónapot voltunk távkapcsolatban, de akkor is hetente találkoztunk. Kiderült, hogy február elejétől elhelyezik, és újra távkapcsolat lesz, de most nem tudunk hetente sem találkozni, maximum két hetente. És mióta megtudtam, csak bőgök. Én nem bírom ki. Szeretem őt. Mindennél jobban szeretem. Már elterveztük a közös jövőnket. Én nem mehetek utána. Engem köt az iskola, és egy beteg családtagom. Úgy érzem megőrülök. Mit csináljak? Azt mondja, maradjunk együtt. De mi értelme van így? Kb. fél-másfél évet kellene így leélnünk. De rettegek tőle, hogy ő majd feladja, és keres mást. Azt nem élném túl. Azon gondolkodom, hogy most véget kellene vetnünk az egésznek, mert tudom, hogy a következő napokban még jobban megszeretem csak, és még nehezebb lesz. A szívem beleszakad ebbe az egészbe. Mit lehet ilyenkor csinálni? Ezen agyalok mit tegyek. Mindenki azt mondja, hogy majd megoldjuk, mert szeretjük egymást, és látják rajtunk, hgoy boldogok vagyunk együtt. EGYÜTT, de nem külön. Hogyan szedhetném össze magam? Mitől érezhetném magam jobban? Még a csoki sem esik jól, pedig az máskor mindig megvígasztal. Mit csináljak? Valaki, aki hasonló helyzetbe került, mit csinált?
2010. jan. 5. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

fél év nemsok idő,ha iskola,akkor te sem vagy tul idős

idővel rájössz,hogy ha egy kapcsolat erős,akkor az kibir fél-másfél évet kevés találkozással is,ha meg nem erős,akkor lehet 22 percre is,ugyis vége lesz

2010. jan. 5. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudom,hogy nem így látod,de ez nem olyan vészes.Sokan vannak így,sőt még nehezebb helyzetben. Egyik barátnőm 3 hetente tud találkozni a párjával,aki 250-300km-re tőle él és dolgozik és 4 éve vannak együtt.Most tervezik az összeköltözést és a házasságot.Nem hűlt ki a szerelem,sőt látom a barátnőmön,hogy nagyon boldog.

Emiatt ne szakíts,mert akkor sem lesz könnyebb.Szenvedni fogsz és úgy érzed,hogy életed nagy szerelmét hagytad ki.Tegyetek egy próbát,küzdelem nélkül feladni butaság!!!

A párod nem akar elveszíteni téged és ez azt jelenti szeret.Neten webkammal láthatjátok egymást,ott a telefon,msn,sms.Napi kapcsolatban tudtok maradni és amikor találkoztok,az intenzív pár nap lesz.Ne keseredj el és ne add fel!!!

2010. jan. 5. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 9 hónapig voltam távol a páromtól,és mi addig nem is találkoztunk.(külföldön volt míg én itthon)Ki lehet bírni,és erősebb lett a kapcsolatunk is.
2010. jan. 5. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Régen a katonaság miatt voltak akik 2 évet is vártak a párjukra,vőlegényükre,hogy leszereljen.Anno annak idején az én vőlegényem 18 hónapig volt katona és ez idő alatt 4-szer volt kimenő szabadságon...Ki bírtam azt is...
2010. jan. 5. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak megerősíthetem az előzőeket:nehogy már a távolság álljon közétek!Tudtok beszélni telefonon, addig míg nem találkoztok.Tudom, nem könnyű, én is távkapcsolatban élek, de mivel nekünk is vannak közös terveink, így kibírom.Mert nagyon szeretem őt, és ő is engem.Úgyhogy szedd össze magad, ha tényleg őszinte a szerelem, másfél év nem idő!
2010. jan. 5. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet bírni azt, hogy 2 hetente találkoztok. Mi lassan leszünk egy éve így együtt. Sajnos mind a ketten úgy dolgozunk, hogy így tudjuk megoldani. Vagy erősödik ez a kapcsolata vagy gyengül. De még ne add fel. Bízz a jóban.
2010. jan. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!