Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Mi erre a megoldás? (kép)
Nos a helyzet az, hogy éreztem már egy ideje, hogy a barátnőm egyre bizonytalanabb és valamit titkol előlem. Ahogy közeledtünk a sex részhez egyre bátortalanabb lett és ezt eleinte azzal magyaráztam, hogy a sextől fél. Tegnap este kiderült, hogy egy betegségben szenved aminek a magyar megfelelőjét nem tudom de tudok linkelni néhány képet, ahol jól látható a probléma :
Amint látható ilyen kis fehér csikok vannak a fenekén (ezeket én még nem láttam személyesen) és látom rajta hogy nagyon zavarja őt. PL régebben feldobtam neki hogy menjünk majd strandra de azonnal lezárta az ügyet miszerint szó sem róla. Félek, hogy ez a dolog kihatással lesz az egész kapcsolatra. Próbálok mellette állni de nem akarja hogy tudjak róla nagyon sokat!
Lehet e egyáltalán ezt a problémát orvosolni? Még fiatal 15 lassan 16 éves! Várok minden választ! Köszönöm
Stria, hirtelen hízás-fogyás, nyúlás, amit a bőr nem úgy tud követni. Orvosolni nem nagyon lehet, meg kell emészteni, hogy ilyen a bőre.
Mert csíkos, lehet még csinos. De ezt egy 16éves nehezen érti meg.
Nekem is ilyen... a sporttol.
Ezt csak halványitani lehet
Üdv!
Mond meg neki hogy no para,én is 15 éves vagyok és nekem is voltak halványan még látszódnak is,hirtelen kezdtem el sportolni fogytam is meg minden ezért alakultak ki a striák,kb 14 éves koromban,engem is szörnyen zavartt néha még ma is,de nyugodtan napozzon szörnyen sokat segít nekem azóta alig látszik,meg vannak ilyen olajak a testre,mindegy milyen azzal is kenheti,meg ha maszírozgatja akkot is halványul,egy pici nyoma marad de elkell fogadni,szörnyen sok nőnek van,sőt férfinak is!
Neked meg csak azt tudom mondani,hogy szeresd őt és éreztesd vele hogy így is szörnyen szereted,bármilyen hülye kis csíkok vannak rajta.
Keressen egy pici időt kocogásra is,az rosszat nem tehet :)
MInden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!