Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Mi erre a megoldás? (kép)
Nos a helyzet az, hogy éreztem már egy ideje, hogy a barátnőm egyre bizonytalanabb és valamit titkol előlem. Ahogy közeledtünk a sex részhez egyre bátortalanabb lett és ezt eleinte azzal magyaráztam, hogy a sextől fél. Tegnap este kiderült, hogy egy betegségben szenved aminek a magyar megfelelőjét nem tudom de tudok linkelni néhány képet, ahol jól látható a probléma :
Amint látható ilyen kis fehér csikok vannak a fenekén (ezeket én még nem láttam személyesen) és látom rajta hogy nagyon zavarja őt. PL régebben feldobtam neki hogy menjünk majd strandra de azonnal lezárta az ügyet miszerint szó sem róla. Félek, hogy ez a dolog kihatással lesz az egész kapcsolatra. Próbálok mellette állni de nem akarja hogy tudjak róla nagyon sokat!
Lehet e egyáltalán ezt a problémát orvosolni? Még fiatal 15 lassan 16 éves! Várok minden választ! Köszönöm
Nem hízott mostanában hirtelen sokat vagy valami? Mert az ilyen akkor szokott előjönni valaki testén ha hirtelen nyúlik meg a bőre. Ez úgymond normális de végleg eltűnni nem nagyon fog. Én is fogytam sokat nekem is nagyon látszik ez, de a bőröm még húzódik össze valamennyit szóval csak közelről látni a dolgot de ezt el kell fogadni.
Szerintem próbálj beszélni vele majd a dologról fontos hogy ne erőltesd a témát ha ő beszél róla hallgasd meg és vigasztald. Ha látod rajta hogy zavarja őt a dolog légy mellette és vigasztald, biztasd.
Nekem is van ilyen a mellemen, fenekemen, hátamon, hasamon, stb. a sok változástól az évek során. pedig nem szültem.
Striának hívják, nem terhesség csíknak:)
Nagyjából minden embernek van ilyen. Nekem is, stria a neve. Nem lehet vele mit csinálni, nekem, amikor barnulok kicsit halványodik. Főleg a combom belső felén van, de nem igazán izgat, a barátom észre se vette, annyira halványak már. Túl gyorsan nőttem meg, hirtelen hosszúak lettek a lábaim, és a bőröm ezt a tempót nem bírta követni. Szóval nem csak akkor van, ha hízol, hanem ha nősz is. És igen, terhességkor is van ilyen a hason. ENnyi. Nincs rá semmi gyógyszer, el kell fogadni
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!