Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott a barátom hozzájuk ebédre nagyon félek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 hónapja ismerjük egymást,még nem volt csók de már be akar mutatni a szüleinek. Ma megyek ebédre hozzájuk.. Még lenne 1-2 órám lemondani.. Szerintetek meg érné? Nagyon félek2014. jún. 29. 09:44
11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :)
Az utolsó válaszolónak pedig üzenem: Nagyon jól esett amit írt,úgy érzem meg is nyugtatott kicsit. Vigyázni fogunk a kapcsolatra. Minden jót! :)
2014. jún. 29. 10:14
12/17 anonim válasza:
Én (ex)pasim is előbb mutatott be a szüleinek. És én is kis étvágyú voltam. Az anyja a mai napig emleget, hogy én voltam a fiának az eddigi legjobb barátnője. (ami nem jó dolog, de azért elárulja, hogy bírt anno)
Szóval nem ezen múlik
13/17 A kérdező kommentje:
De jó ezt hallani.. Látszik,hogy még kezdő vagyok :3 köszönöm <3
2014. jún. 29. 10:15
14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat nagyon sokat segítettetek vele :)
2014. jún. 29. 10:21
15/17 Carlo do Renny válasza:
Sztem NE MENJ EL!!! Mivan ha ez kamu és megakar erőszakolni,velem megtörtént! Jah ha elmész mégis akkor figyelj hogy nem keverjen semmit az italodba!!!
16/17 anonim válasza:
Szerintem örülnöd kène,èn a pasimmal 6 honapja vagyok együtt,màr mondtam is neki,hogy szeretnèm megismerni a szüleit,de ö hallani sem akar rola :(
17/17 A kérdező kommentje:
Érdekes... :S
Amugy nagyon jól sikerült,kár volt félnem :)
2014. jún. 30. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!