Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az anyukám tilt a szerelmemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyukám tilt a szerelmemtől és hogy járjunk. Kit válasszak a szerelmem vagy az anyukám?

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 14:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de én megértem anyudat is, h nem akar egy olyat a lányának, akivel már egyszer felbontották az eljegyzést. mi volt az oka? ha nem titok?
2010. jan. 6. 14:25
 12/20 anonim ***** válasza:
szerintem meg 18 év fölött már ne a szülő döntsön a gyereke helyett... általános iskolában még oké, hogy ellátják tanácssal... de hogy 19 éves korban tiltani? és te ezt mér hagyod?
2010. jan. 6. 18:49
 13/20 anonim válasza:

Előző kommentre:

Hiába töltöd be a 18-at, még mindig gyerek vagy, annyi különbséggel, hogy a rendőrök már megb....nak.

Aki ilyet mond, úgy gondolom a 13-14 évet súrolja.

Döntened neked kell, de bízz az anyukádban, nemhiába ő az anyád, s jót akar neked. Hiába vagy 19, fogadok, hogy nincs annyi tapasztalatod, mint neki. Addig, ameddig a szüleid etetnek és szállást adnak neked, addig még mindig a kicsi gyermekük vagy, ha tetszik, ha nem. Tiltani nem tilthat, mert nem kell figyelembe vedd, de a szabályokat be kell tartanod. Ha ez azt jelenti, hogy nem viheted haza a barátodat, akkor ennyi. Próbáld megbeszélni otthon, kielemezni, hogy tényleg ő az ideális párod-e...

Minden esetre ne feledd: Anyukád mindig egy lesz, és ő marad, viszont a párod már közel sem ennyire állandó és stabil "fogalom". Bármikor otthagyhat, otthagyhatod, és akkor kezdhetsz mindent előről, ráadásul a szüleidet is megbántottad ezzel.

2010. jan. 12. 09:42
 14/20 anonim válasza:
Ha kérdés,akkor nincs szerelem.....
2010. jan. 12. 17:54
 15/20 anonim ***** válasza:
Fogós kérdés. Józan ésszel az anyából csak 1 van, pasid lehet több is. Igen, ez igaz,de ha szerelemről van szó, akkor a józan ész... A szülők mindig féltik a gyerekeiket és ezért soha senki nem felel meg nekik.Ez mindig is így lesz. Nekem szigorúak a szüleim, tudom, mit érzel. Amikor elkezdtem járni a szerelmemmel, minden rendben volt köztünk, de ők csak szét akartak választani éveken keresztül.Amikor szakítottunk,akkor persze sajnálták, és örültek hogy újra összejöttünk.Azóta az évek alatt bebizonyítottuk, hogy nekünk lett igazunk, és a hatodik évben megpecsételtük boldogságunkat a házassággal. Most minden rendben van a szülők és gyerekek között. Szerintem nem kell választani, dönteni kell, a szülő elfogadja. EZ a TE ÉLETED!
2010. jan. 16. 00:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Anyud csak félt! Ne válaszd egyiket se, beszéld meg mindkettővel a helyzetet, aztán lesz ahogy lesz!!!
2010. jan. 17. 20:30
 17/20 anonim válasza:

Anyukád nem a szerelemtől tilt, a fálydalomtól akar megóvni.

(EBBEN BIZTOS VAGYOK:D)

Nem kell válsztanod csk várjj!(Akkor majd kiderül, hogy kettejük közül ki szeret igazán)

2010. jan. 18. 16:14
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

annak aki azt írta, hogy "haez kérdés akkor nincs szerelem" hát tudod szerintem nincs igazad, mert ha nem szeretném se a barátom se az anyukám akkor nem tenném fel a kérdést, hanem döntenék én magam. és a szerelem nem arról szól, hogy a szerelemeden kívűl más nincs, és a többi embert aki körülötted van, a családod, a barátok, őket hanyagolni kell.

Neked lehet ezt jelenti, de nekem nem, a család és barátok is ugyanolyan fontos.

2010. jan. 19. 11:04
 19/20 A kérdező kommentje:

A többi válasz is nagyon hasznos volt számomra és sokmindenben eggyetértek. Igazat adok annak aki azt írta,hogy nem általános suli meg 19 éves vagy....de annak is igazat adok aki szerint még mindig gyerek vok.Igaz, otthon élek még a szüleimmel,és nem azzal van a gond hogy nem tudnék a sját fejem után menni hanem arról, hogy az anyukám olyan nekem mintha a legjobb barátnőm volna akinek bármit elmondhatok...szerencsére nagyon jó anya lánya viszony volt kösztünk, és nagyon sok mindent átéltünk, hiszen egyedül nevelt fel, mindent megadott nekem,és ezzel én neki fájdalmat okozok.

Néha viszont teljesen olyan mintha érzelmileg zsarolna, de ugyanezt a barátom is megtesti. Tehát két tűz között vok.

Sokszor próbáltam már megbeszélni anyuval a dolgot,hogy ne szóljon bele, hiszen eddig mindig megbízott a döntéseimben, és hogy én mindig neki próbáltam megfelelni.De úgyérzem bizonyos dolgokhoz már felnőttem és hagynia kéne hogy a magam hibájából tanuljak.

2010. jan. 19. 11:14
 20/20 A kérdező kommentje:

Az eljegyzés felbontása az én döntésem volt. Sok oka volt:

pl: én nem gondoltam vele annyira komolyan, és hiába mondta hogy ő igen én úgy éreztem ő sem. mert olyanokat csinált hogy neten más csaj ismerőseivel beszélt,és nem mondott nemet egy jó ajánlatnak.Nem volt meg köztünk a bizalom. Volt egy olyan eset: ő még a járásunk előtt a Taláka oldalon is ismerkedett. járásunk ideje alatt megkértem jöjjön le, hiszen ha eljegyzett, és ne járjon fel ilyen oldalakra. Sokáig kértem nem jött le. Erre én bejeletkeztem álnéven és érdeklődtem utána, kommenteket,üzeneteket írtam. Örömömre is meg nem is bekapta a horgot, és elkezdtük a játékot.

a vége az lett, hogy elmontam neki a dolgot. Mire ő meglepett arcal csak annyit mondott, hogy ő tudta és belement a hülyeségembe.

De ezenkívűl sok más dolog miatt is lett vége az eljegyzésnek. Az ő viselkedése, viszonyulása, őnzősége stb. Ezek után megkérdeznétek miért vagyok még mindig vele????

Megváltozott. A múltat magunk mögött hagytuk,csak anya nem.és itt kezdődik minden ő ugymond mindig emlkéeztet a múltra, és hogy én másmilyennek látom. Lehet igaza van, csak én a szerelemtől én olyannak látom amilyennek én akarom. A szerelem vak!

:)

2010. jan. 19. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!