Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyukám tilt a szerelmemtől és hogy járjunk. Kit válasszak a szerelmem vagy az anyukám?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 14:38
1/20 anonim válasza:
ha olyan a szerelmed, és még fiatal vagy, akkor lehet oka arra, hogy eltilt tőle.
2/20 anonim válasza:
hány éves vagy, mióta jársz a szerelmeddel és miért tilt tőle? Ha ezekre válaszolsz, akkor megpróbálok segíteni:)
3/20 anonim válasza:
Még jó, hogy a szerelmed...gondolom később a szerelmeddel akarsz élni és nem szülővel.
4/20 anonim válasza:
a szerelmed, mert különben meg fogod bánni és életed végig utálni fogod anyukádat
5/20 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani!
Attól függ, hogy milyen a kapcsolatotok, és hány éves vagy!
Nekem mindig nagyon jó tanácsot adott anyukám!MINDIG igaza lett, még ha én nem is hagytam magam! Anyukádat soha ne tedd 2. helyre a pasid után!
6/20 anonim válasza:
ha 13 éves vagy, ő meg 19, akkor én anyukamat valasztanam. anyukad mindig ott lesz, a szerelmed meg nem biztos.
7/20 anonim válasza:
Szerelemnél nincs fontosabb az életben, ragadd meg!! Addig amíg nem késő, elmulasztod akkor életed végéig bánni fogod, megbocsájthatatlan magaddal szemben..
8/20 A kérdező kommentje:
2 és fél éve eggyütt vagyunk már lassan, persze eseményekkel a hátunk mögött. Eljegyzés, majd a felbontása, később a se veled se nélküled kapcsolat....én 19 éves vagyok a barátom pedig 20 éves. A tiltás oka anyukám részéről érthető mert, nem úgy viselkedett velem ahogy kellett volna. ekkor volt a se veled se nélküled kapcs.De én szeretem ezért a bonyodalom.
2010. jan. 6. 07:40
9/20 A kérdező kommentje:
és köszönöm az eddigi segítségeket....várom a további válaszaitokat.
Pussz :)
2010. jan. 6. 07:45
10/20 anonim válasza:
Én 9 hétig tiltva voltam attól a fiútól akit annnyira szeretek hogy ha örökké tiltva lennénk egymástól akkor én (öngyilkos) lennék!XD De én ugy oldottam meg a helyzetet hogy leültem anyával beszélni és elmondtam neki hogy mennyira szeretem én kérleltem hogy engedje meg és próbáltam szépen viselkedni segiteni neki sok munkába és azt mondta hogy hogy :látom sokat szenvettél a szerelmedért és megengette! Szabályaink vannak és mi néha betartjukXD és minden jól megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!