Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor (3:48) mennyire görénység kidobni egy pasit?

Figyelt kérdés

Nagyon betelt a pohár, undorító dolgokat csinált meg velem, amiket lenyeltem, ma 3 körül ért haza, holott nem ez volt megbeszélve, ráadásul évfordulónk is volt, én meg vártam csiniben, vacsival................... És bűzlött a piától, még csak rá se nézett az asztalra. Annyi magyarázattal szolgált, miután kiugrottam mellőle az ágyból, hogy a többiek is eddig maradtak, nem tudott hazajönni, és hogy a telefonját a házban hagyta, ők meg kimentek a pusztába...

1. Miért hagyta ott a telóját, amikor tudta, hogy itthon várok rá? Sőt, külön kértem, hogy írjon.

2. Miért nem kérte el bárki mástól a telefont, hogy legalább értesítsen róla, hogy "nem tud" hazajönni?

3. Simán haza tudott volna jutni tömegközlekedéssel éjfél előtt, és akkor talán még együtt is lehettünk volna, de visszagondolva már minden együtt töltött percet sajnálok.

2-ig vártam rá, nem aludtam, sírtam is, és egyszerűen kicsivel erősebb kifogásra számítottam... Legalább. Lehet, meg kellett volna várni a holnapot, de egyszerűen nem voltam képes vele egy szobában maradni. Meg amúgy is indul az anyjáékhoz busz fél 6-kor, rohadjon meg addig az állomáson, ne az én lakásomban pihengesse ki az alkoholizmusát...

2014. jún. 29. 03:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Végül mi történt?
2014. jún. 29. 08:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Én is így cselekedtem volna... jól tetted, azt a 3 órát már kibírta a buszmegállóban :D

Többieknek: Ha okot adott a kérdező a piálásra, akkor mi a f**znak megy fel vissza a pasi?? Pláne ha évforduló van...

2014. jún. 29. 08:29
 13/21 A kérdező kommentje:

Úristen, milyen undorító válaszok érkeztek... nincs gyomrom ezekre most bármit is reagálni...

2012 szilveszterén hasonló módon b*szta át a fejemet, nagyon nehezemre esett megbocsátani, de úgy voltam vele, hogy belefér, végül is nem csalt meg, semmi, csak jól érezte magát... De hogy tegnap 13 órát vártam rá azon a napon, amikor összejöttünk..................... és ő mindezt a reti munkatársaival töltötte anélkül, hogy egy sms-t írt volna, hogy szívem, ne várj................... ez számomra felfoghatatlan, nem is igazán vall rá. Ritkán okoz fájdalmat, de az ilyen jeles ünnepeket szereti. Pl. szülinapom egybeesik haverja bnőjének a szülinapjával, ők bulit rendeztek, én nem. Vajon kivel töltötte a napot? :D Az a furcsa ebben, hogy egyébként tipikus jófiú, segít itthon, soha nem csalna meg, tisztelettel bánik velem... de ilyenkor rá se ismerek. Vagy lehet, hogy ez az igazi éne, és a hétköznapokban elnyomja magában ezeket a vágyakat, tudja a fene. Nem is érdekel, marhára nem, mert borzasztó jófej csaja voltam a 3 év alatt, ezt tudja jól ő is, tudom jól én is. Az egyetlen hiba, amit vétettem, hogy nem dobtam ki hamarabb...... 4, fél 5 körül elaludtam, most 8:04-kor kaptam tőle üzit, leírta, hogy nincs pénze, semmije (vagy elitta, vagy hazudott, mert mikor még elment itthonról, volt nála), és nagyon fáradt, nem mer elaludni, mert fél, hogy kirabolják...... Aha, és miért is fáradt? Majd még hagyjam, hogy az én lakásomban pihenje ki azt a napot, amikor szétbőgtem az agyam, és sikerült ismét jól átb*sznia? Azt már nem. Ennek ellenére lementem, mert szeretem, megsajnáltam, és tudni akartam, jól van-e. Bejártam az egész teret, nem láttam sehol, a telefonja közben lemerült... Most hívtam az anyját, meg akartam kérdezni, hogy hazament-e a fél 6-os busszal, de nem vette fel. Szóval megint csak ott tartunk, hogy én érzem magam sz*rul miatta, és sikerült elb*sznia a hétvégémet...

2014. jún. 29. 08:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Juj, írj már picit tagoltabban, szédülök, ha ránézek az írásodra.

Nincs kérdés, dobd ki a 3,14csába ezt a görényt.

Mi is szoktunk zülleni, külön külön is, de megtiszteljük a másikat azzal, hogy szólunk, ha változik egy program például.

Az ilyen ember gyerek, és a fejedre fog nőni, anyja helyett anyja lehetsz neki és cserébe csak szavakat kapsz, sem tiszteletet, sem megbecsülést nem.

2014. jún. 29. 09:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Hidd el, neked lesz rosszabb ha most nem maradsz erős. Ragaszkodj az érzéshez amit keltett benned ez az 1-2 nap, mert ha megsajnálod, és visszafogadod, vagy csak beengeded a lakásba, akkor buktad az egészet, sajnálatból és abból a maradék szeretetből amit érzel, engedni fogsz neki olyat amit nem szabadna. Hidd el, jobban jársz nélküle, mert ha 1x csinált volna ilyet még érthető, de ha többször előfordult ilyen, akkor később is lenne, és megint te szenvednél.
2014. jún. 29. 11:11
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem ment haza a fél 6-ossal, képes volt inkább 4-5 órán keresztül a teszkóban csövezni... Most a nappaliban alszik, elvileg addig marad, míg fizetést nem kap, de nem tudom, képes leszek-e egy hétig kerülgetni, vagy inkább megölöm előtte... Egy utolsó féreg a szememben, ki van zárva, hogy változzanak az érzéseim. Emiatt nem aggódok. Csak azért bosszantó, hogy tönkreteszi a hétvégét, az évfordulót, a kapcsolatunkat, és azért még nézzem végig, ahogy szépen kialussza magát, meg várjam ki, amíg neki kényelmes lesz eltakarodni...
2014. jún. 29. 12:10
 17/21 anonim ***** válasza:

Neked minden undórító? Kitalálom te kakilni se szoktál? költői kérdés volt.

Én a szülinapom se szoktam ünnepelni nem h egy fos évfordulót. Falramászok mikor jönnek olyanokkal h juj egy hónaposak lettünk ünnepeljük meg -.-

2014. jún. 29. 12:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Jó döntést csak nyugodtan tudsz hozni. Pihenni kéne, aztán végiggondolni. Sok kavarodást látok itt érzelmileg
2014. jún. 29. 14:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Érdekelne az érem másik oldala is. Kicsit úgytűnik, hogy túlreagálod, ilyen gyűlölködve beszélni róla, fúúú... Lehet, hogy jobb is a pasinak, ha kidobod, hogyha ilyen labilis vagy érzelmileg.
2014. jún. 29. 14:17
 20/21 A kérdező kommentje:
18-as, épp most megyek sz*rni, és ígérem, a fejedet fogom a s*ggem alá képzelni. Ja, még ő jár jól... hagyjuk már, selejtek vagytok ti is...
2014. jún. 29. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!