Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? (lányok válaszát várom! )
Nemrég kezdtünk el járni a barátnőmmel. Jól megvagyunk, a gond csak az, hogy sok pasi barátja van. Ha elmegyünk valahova, szinte csak velük foglalkozik, ölelgeti őket. Ő azt állítja, hogy így fejezi ki, hogy kedvel valakit szeretetből. Egyszer előttem dumált egy ismerősével és a srác elkezdte fogdosni a haját és ő engedte.
Nekem ez persze nem tetszett, szóvá tettem és én voltam a féltékeny hülye.
Akárhányszor próbálom úgy intézni, hogy kettesben legyünk, mindig van valami kifogása, mindig csak úgy találkozunk, hogy valamelyik barátnője, barátnője ott van.
Szerintetek hagyjam a csajt?
Ne legyėl már papucs!
Mi a faxt ölelget más pasikat ?
Ėn dobnám
Szia!
Nekem is elég sok fiú barátom van, és ha kicsit többet iszok, ölelgetem őket, mondjuk akkor válogatás nélkül mindenkit :D Egyébként meg nem engedem nekik. Szerintem nem normális. Van barátom, közel 1,5 éve, és nagyon szeretem. Azért vannak főleg fiú barátaim, mert nem jövök ki a lányokkal, nem vagyoke gy tipikus csaj... Na de akkor is tudom a határokat, és amúgy is ribisnek tartom azt, ha valaki folyton fiúk nyakában lóg. Kelleti magát...
Vannak ilyen lányok, szerintem bizonyos dolog után már annyira gyerekes és provokatív. Középsuliban volt ilyen osztálytársam, hogy ,,jaaaj, muriból meg pajtiságból beülök a Janika ölébe, aztán otthagyom álló farokkal." Szerintem ha egy lánynak van minimális esze, akkor tudja, hogy a fiúja előtt nem kellene taperoltatnia magát, és nem kellene ölelgessen másokat. Én letörném a fiúm farkát, ha így fejezné ki a szeretetét a lánypajtásai iránt. Volt is ilyen eset, facebook-on megláttam róla egy képet, amin egy p*-na ölelgette, hát nem hagytam szó nélkül, sőt, elég mély nyomot hagyott bennem.
Beszélj vele, mondd el neki, hogyha az a célja, hogy féltékennyé tegyen, nagyon ügyesen csinálja, de vagy leáll vagy hagyod a fenébe, mert Te ezt nem fogod nézni. Kérdezd meg, őt nem zavarná-e, ha pajtiságból előtte simogatnád más lányok haját, és még ölelgetnéd is őket. Jó, hogy nem puszilnak egymás nyakába....
Nekem is van fiúpajtásom, kedvelem nagyon, talán a vonzalom is megvan/megvolt a kapcsolatunk elején, de mégse érünk egymáshoz, egyszerűen..... ha van párod, nem csinálsz ilyesmit.
Utolsó válaszoló!
Szerintem is igazad van, állandóan a középpontban akar lenni, hogy mindenki rá figyeljen. A probléma az, hogy miután ezt láttam, hogyan bízzak meg benne? Lehet, hogy már sehogy. Persze ő állandóan arra hegyezi ki a dolgot, hogy én mennyire féltékeny vagyok. Nem lennék az, ha nem adna rá okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!