Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Szerelmi bánatom és hát kéne valaki már átélte ezt tudom hogy az idő gyógyír mindenre de én valahogy fel akarom ezt gyorsítani ha lehet...

2014. jún. 28. 07:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Felgyorsítani nem igazán tudod. Annyit tudsz tenni, hogy nem zárkózol be. Ne ülj otthon bámulva a falat. Sportol, mozdulj ki, legyél barátokkal stb. Amit szeretsz alapból csinálni, aztán majd elmúlik:) Kitartás, tényleg így van
2014. jún. 28. 07:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is most megyek ezen keresztül, én szakítás miatt. Te is, vagy viszonzatlan szerelem?
2014. jún. 28. 08:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Felgyorsítani nem lehet és az idő sem változtat meg semmit. Nekem ez a tapasztalatom. (viszonzatlan szerelem)
2014. jún. 28. 08:05
 4/11 anonim ***** válasza:
hát erre valaki tudna valami jó gyógyírt énis meg hallgatnám szakítás után vagyok énis és nagyon rossz sokat gondolok rá ki akarom hívni de félek hogy elutasít de már nagyon hiányzik :(
2014. jún. 28. 08:10
 5/11 A kérdező kommentje:
De mi 3évig voltunk együtt és azelőtt semmibaj nem volt csak így hirtelen meg sem beszéltük semmi
2014. jún. 28. 08:10
 6/11 anonim ***** válasza:
hát velem is csinált 1x így nekem feltünt azt hittem fiu van a dologban de nem nincs elfoglalva??mert nekem azvolt hogy ő ki jelentette hogy már nem szeret nem érzi azt amit régen hiányozni se annyira hiányzok neki de hiányzok csak nem úgy mint régen gondol rám csak kevesebbet ez történt ballagása előtt ballagása napján ő hívott ki engemet h találkozni akar próbáld meg kihívni legyél aranyos romantikus és szerelmeskedj vele sokat csak mutass be neki valami ujat és hagyd :) hogy ő kérje vagy kérdezz rá hogy szeretnéd-e hogy folytassa vagy hasonló :) mutasd neki hogy szereted :) SOK SIKERT!
2014. jún. 28. 08:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Mutatnám én de letiltott mindenhonnan ha valaki rólam kezd el beszélni elmegy inkább,és nem könnyű mert 89km van köztünk
2014. jún. 28. 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:
velem is ez a helyzet mindenhonnan le tiltott,üzit tudok neki írni de félek hogy nem keres vagy bántóan elküld és az rosszul esne nekem hát most a helyedben örülnék mert én egy faluban lakok vele sajnos egyenlőre én időt adok és ha később sem változik semmi és megtudom valakitől hogy még szeret és megpróbálom nem tudod sehogy sem elérni? sms? felhívni?
2014. jún. 28. 08:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, írj, tudok írni pár tippet, amivel könnyebb lesz..
2014. jún. 28. 09:09
 10/11 A kérdező kommentje:
De igen,feltudnám hívni,de hallani sem akar rólam,mindenhová ezt írja és mondja mindenkinek és tényleg úgy viselkedik...
2014. jún. 28. 09:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!