Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszaladt a párommal a ló, úgymond túl nagy arca lett, mit tehetnék ez ellen?
Szeretem a páromat, 1,5 éve vagyunk együtt, és tudom hogy őis. Mostanában elég sokat vitatkoztunk mindenféle apróságon, meg olyan dolgokon, amik még a jövő kérdései. A sok vita miatt kiakadtunk teljesen, és mondta hogy nem boldog velem, ezért majdnem szakítottunk. Aztán megbeszéltük hogy nem vitatkozunk, amit bírunk is. Jóideje nem volt már vitánk, lekopogom.
A lényeg, hogy 22 éves vagyok, a barátnőm 18 . Kiment külföldre a testvéréhez dolgozni, é azt vettem észre, hogy egyre nagyobb az arca úgymond.
Én írok neki aranyos üzeneteket, amiket van mikor viszonoz, van mikor nem.. Én sokszor keresem, ő ritkábban. Mindig normálisan leírja hogy szeret, meg ilyenek, de úgyérzem, hogy mivel most ő kint van külföldön, meg dolgozik és pénze van ezért ő most a saját szemébe nagyember, és ezért engem annyira nem tisztel mint előtte..
A sok összeveszés miatt ezzel nem akarok tetőzni a dolgot, ezért nem szólok neki, mert csak megint veszekednénk, úgyhogy várok még hazaér (1,5 hónap kb) és majd akkor megbeszélem vele. Viszont nagyon zavar, hogy még ő itthon volt és tanult, én meg eljártam dolgozni, addig én voltam az úr a háznál de nem éltem vissza ezzel, mostmár ő kezdett el csúnyán bánni velem. Szinte észre sem veszi magát, ha szólnék is csak "oké neharagudj" és minden ugyanúg menne tovább..
Adjatok légyszi tanácsot, mert ez így viszont nem mehet tovább, hogy én aranyos vagyok, ő meg "uralkodik" felettem.. Szinte semmibe néz, mert ő dolgozik, és most ő a mindenség.. remélem értitek miről beszélek.. Mit tehetnénk?? Várjak?
Ja azt hozzá kell tennem, hogy teljesen kifordult önmagából, mert mikor itthon volt akkor ő volt a világ legaranyosabb emebere..
Ha ideges voltam,így jött oda: " jajj szerelmem, mibaj van?? ne idegeskedj már.."
Mostmeg szinte lese sz.r..
Dobd ki szerintem!
A nök nem banhatnak ugy velunk fiukkal mint a kivert kutyával!!
De eloszor probalj meg beszèlni vele ès csak utána tegyèl bármilyen komolyabb lèpèst az ügyben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!