Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jó módszeretek szerelmi bánat ellen?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt akivel hónapokig beszélgettünk,és én szerelmes lettem belé,látszólag ő is szeretett viszont egyszer csak közölte hogy legyünk barátok!Nagyon ki voltam borulva most már jobb,de még mindig néha magamba süllyedek és azt érzem,hogy nincs semmi értelme ennek az egésznek nélküle :( ha ismertek valami jó módszert legyetek szívesek megosztani velem :(2014. jún. 26. 00:55
1/8 anonim válasza:
én szerencsejátékozom..
most épp ezt a megoldást találtam.
2/8 anonim válasza:
Velem egyszer csak közölték, hogy barátok VAGYUNK. Erre egy módszer van. Szenvedj!!! (Én is ezt használom... Mit csináljak? Nincs más.)
3/8 anonim válasza:
Menj ki,sportolj,fess,kösd le magad,hogy ne kelljen rá gondolnod! Sok sikert!
4/8 anonim válasza:
ha van megbízható nő ismerősöd számolj be neki. nekem pontosan ugyan ez történt, 2 csaj egészen rendbe szedett, innen is köszönöm nekik :)
ha nincs ilyen lehetőséged én pl. megállás nélkül zenéket hallgatok... jól leköt :)
kitartás 19F
5/8 anonim válasza:
Gitározz, hallgass zenét, igyál, verd ki.
23l
6/8 Marc Bolan válasza:
Nézz Bud Spencer filmeket! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Legjobb barátomnak elmeséltem és már valamivel jobb.
2014. jún. 26. 02:31
8/8 anonim válasza:
Másik nő!!!
Bevált 2x is!
Eltereli a figyelmedet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!