Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 éve szakítottunk, nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve szakítottunk, nem tudom magam túltenni rajta, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éve hogy szakítottunk a volt barátommal, nagyjából egy évig voltunk együtt. Elég csúnyán váltunk el, nagy veszekedés közepette. Utána még pár hónapig tartottuk a kapcsolatot, néha beszéltünk, ő nem akarta újrakezdeni, mert félt attól, hogy megint veszekedések lesznek, de ettől függetlenül meg velem akart lenni (azt mondta). Végül én szakítottam meg vele minden kapcsolatot, mert így nem ment a továbblépés, ha egyszer én írok neki, egyszer meg ő nekem. Viszont most, egy év után, még mindig azt érzem, hogy szeretem őt, hiányzik, és bármikor újrakezdeném vele, viszont ő nem hiszem, hogy így gondolja. Nagyon marcangol belül ez az érzés, nem tudom mit tegyek:( Október óta nem beszéltünk.

20/N

2014. jún. 26. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. :)

ugyanúgy egy éve, mint te! tényleg szinte minden részlet egyezik... meg is lepődtem.

nekem sem stimmel minden, sőt, hétről hétre felkavarnak a gondolatok. kicsit tehetetlennek is érzem magam emiatt, és nem arról van szó, hogy várom a sült galambot, de ez egy fura szituáció: vele sem tudnék újra egy szó nélkül összejönni, mert a régi sérelmek még bennem vannak. szóval minimum ezeket fel kéne dolgoznom.

az igazsághoz hozzá tartozik, hogy volt idő, nem sokkal a szakítás után, amikor kb. vártam, hogy este legyen, és aludhassak. ezzel ment el a napom. lehet(ne) támadni ezért, én is eléggé utáltam magamat még ezért is, de lényegében csak teltek-múltak a percek, az órák, és én az ég világon nem csináltam semmit. még a gépemet is kikapcsoltam, annyira érdektelen volt számomra minden, hogy egész nap csak vártam, hogy vége legyen a napnak, és másnap ugyanez kezdődött előlről (így keltem fel később, mert semmi értelmét nem láttam felkelni reggel, akkor már inkább délután... akkor már azért enni kellett valamit, meg wc-re menni, stb., de aztán folytatódott tovább.)

még nem dolgozom, szóval "megtehettem" ezt. de inkább dolgoztam volna, komolyan, akármit, akár egész nap az utcán álltam volna szendvicsemberként, csak ne a semmittevést.

ezért is írtam, amit írtam. mert nekem 1-2 hónap volt a tanulópénz, hogy ez így nem mehet tovább. nem is éltem gyakorlatilag. és a szerelem nem egyenlő az élet értelmével.

sajna ettől függetlenül egy nagyon fontos dolog és nekem is hiányzik. de bízom abban, hogy nem ok nélkül történnek ezek a "kis" időszakok sem. és próbálok nyitott lenni, és pozitív. előbb-utóbb vége lesz!

ha öt év múlva sem lesz jobb, akkor felhívom Őt, aztán meglátjuk. :D :)))

2014. jún. 26. 23:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére nem volt az első pár hónapom ilyen, próbáltam sokat barátokkal lenni, meg dolgoztam is nyári szünetben, viszont emlékszem, hogy minden 5. percben megnéztem a telefonomat, hátha keresett...elég szánalmas :) Most már szerencsére nem ez a helyzet, tudok nélküle is boldog lenni, viszont ez múlandó boldogság, nem az a fajta, amikor mosolyogva kelek fel, mert az életemben tudhatok egy olyan személyt, aki mindennél fontosabb számomra. De remélem neked lesz igazad és egyszer ennek vége lesz, újra szerelmesek leszünk meg hasonlók! :D 5 év meg sok idő, addig lehet jön az új lovag, aki még nála jobban is el fog varázsolni:))) Bízzunk ebben! :)
2014. jún. 27. 11:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem kb 10 éve dobott ki a barátnőm, (elsö szerelmem volt) És még most is hiányzik ami elég vicces 10 hosszú év után. És még néha álmodok is vele. Hiába voltak kapcsolataim egyszerűen nem tudtam beleszeretni eggyikbe sem az első szerelmem miat. Ezért hát egyedül gyötrődöm és próbálom lefoglalni magam de mikor eszembe jut az arca ,3-4 napig levagyok szedálva. Szóval nem olyan könyű ez ha valakit túlságosan megszeretünk
2024. márc. 30. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!