Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a lányoknak hogy egy fiatalembernek legyen autója, lakása?
Az én barátomnak (2 éve vagyunk egyött) lakása ugyan van (albérlet), de autója nincs és ha lenne is, én akkor is busszal mennék hozzá meg onnan haza, mert nem várnám el, hogy hozzon-vigyen. És hidd el, nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolkozik. Sajnálom, hogy eddig olyan lányokkal találkoztál, akik elvárják az ilyesmit. Biztosan találsz valakit, aki normálisan gondolkozozik. :) Én szorítok neked. ;)
21/l
Én autó ellenes vagyok, és autós-ellenes, nekem nem kell olyan fiú aki szennyezi a levegőt. (Komolyan.) Persze ha beleszeretek és kiderül, hogy van kocsija nem hagynám el ezért :) A lakás sem olyan nagy ügy. Szerintem kevés lánnyal találkoztál eddig.
21/L
Engem ez azért nem érdekel mert, attól még, hogy a barátomnak van lakása, az nem az enyém, és eszembe sem jutna be költözni hozzá, ha csak nem vesz feleségül:)
Vagy nem lennének komolyabb terveink.
Ahhoz, hogy pár órát, vagy egy éjszakát nála töltsek nem szükséges saját lakás:)
A kocsival szint úgy, ha az ővé a kocsi, akkor nem várnám el, hogy fuvarozzon vele.
Nekem csak azért fontos, hogy legyen sajátja, hogy ne az enyém kelljen neki. Ne nekem kelljen cipelni a seggét, ne folyton nálam lógjon, és ne szipolyozzon. Kell nekem is a magánszféra.
22/L
párom 24,én 22
én albérletben,ő otthon
kocsija van,de jobbszerettem még nemvolt,ellustult tőle,és igy elmaradoztak a séták is
soha nem vitetem magam sehova,max ha megy tőlem haza,akkor kivisz vmeddig,vagy ha jön,akkor felvesz vhol,ha pl bevásároltam,és segit felhozni,de amugy busz mindenhova elvisz
lakása nem is baj,hogy nincs,én nappali+diákmelo,ő másoddiploma levelezőn+melo+kocsittörleszt
majd ha ugy állunk,akkor közösen lakás,de az még vagy 2 év
nem minden lány olyan mint amit leirtál...kb 60% normális
de ne a plázacicák,apucikislányok között keresd,ők anyagiasabbak,normális lánynál nem ez számit...
22/L
Én mindent megtudtam magamnak teremteni, ha neki is van pluszba valamije, ok, de ha nem az sem baj, én utálnám ha vki eltartana stb.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!