Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel elég jól elvagyunk még nemannyira ismerjük egymást de elég jól üsszebarátkoztunk rövid idő alatt kb mindketten ugyanazokat szeretjük stb.Aztán mondta hogy utálja már hogy nincs egyetlen fiu barátja sem mert kb mindenki belevan esve(énis) és hogy velem milyen jó hogy megtud beszélni olyan dolgokat amiket mással nem stb stb.Én többet szeretnék mint barátság és velem akkoris megbeszélhetné ezeket(eddigi bnőim is szerették ezt bennem hogy velem szinte mindent meglehet beszélni).Hogyan tudassam vele hogy én többet is szeretnék?(én nemlátok rá sok esélyt de mindenki aztmondja álljak pozitívan a dologhoz)Ha elmondanám neki lehet hogy a barátságnak is annyilenne bár lehet hogy tudja hogy tetszik nekem....Nemtudom mitcsináljak hogy legyen is majd valami?
2010. jan. 4. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak tudtok valahogy érintkezni, ha ilyen jó barátok vagytok. Nem az msn az egyetlen kommunikációs lehetőség, ott van még a mail, az iwiw-e, facebook-os, myvip-es üzenetek (ha bármelyiken fent vagy), de még mindig az a legszemélyesebb, ha felhívod. Így hallhatod a hangján a reakcióját, ez a legnagyobb előny. Ha pedig nincs meg a száma, hát kérd el tőle! Bátran. Ha fontos vagy neki, biztos megadja.
2010. jan. 5. 00:00
 12/14 A kérdező kommentje:
De megvan a száma amugy hát h ennyire jóbarátok vagyunk.....nemrégóta ismerjük egymást de szitne rögtön haverok lettünk :D Telefonálni meg hát nemtudom...... msnen jobban szeretek beszélni ott akár órákig is ellehet telefonba meg soha nemjut eszembe semmi :D Aztán mail meg hasonlókkal azabaj hogy azcsak olyan kérdezek válaszol msnen pedig rendesen lehet beszélgetni....
2010. jan. 5. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Én még mindig kitartanék a telefonos beszélgetés mellett a leírt okokból, de ha te inkább az msn-t preferálod, akkor is baromi egyszerű: Kérd meg, hogy legyen fent gyakrabban msn-en, és mivel biztos szeretne ő is beszélni Veled, fent lesz. De utána nehogy megállj ennél, az msn-t személyes találkozó megbeszélésére használd inkább!

Amúgy Neked nem kéne aludni? :)

2010. jan. 5. 00:15
 14/14 anonim ***** válasza:

ha megfogadsz egy tanácsot akkor nem vársz.

és sztem az nem működik h legyél vele minél többet mert ez barátoknál is teljesen normális.

az igazat megvallva tegnapig ugyanabban a cipőben jártam mint te.

van egy lány akivel nagyon jól elvoltam sokat dumáltunk meg minden én meg közben beleszerettem.

nagyon sokáig agyaltam rajta h kockára tegyem e a barátságot a szerelemért.

végül eldöntöttem h igen. erre tegnap hallom a barátnőivel beszélget arról h bepasizott:S

nagyon nemjó érzés:(

és még egy dolgot ne feledjünk te nem annyira barátságot érzel iránta

sztem beszélj vele mielőtt megelőznek hátha lesz belőle vmi esetleg mondd el neki h ha nem is jön össze a dolog nem maradhatnátok e legalább barátok bár ez nemtudom h működhet e.

több sikert mint ami nekem volt:(

2010. jan. 5. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!