Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel elég jól elvagyunk még nemannyira ismerjük egymást de elég jól üsszebarátkoztunk rövid idő alatt kb mindketten ugyanazokat szeretjük stb.Aztán mondta hogy utálja már hogy nincs egyetlen fiu barátja sem mert kb mindenki belevan esve(énis) és hogy velem milyen jó hogy megtud beszélni olyan dolgokat amiket mással nem stb stb.Én többet szeretnék mint barátság és velem akkoris megbeszélhetné ezeket(eddigi bnőim is szerették ezt bennem hogy velem szinte mindent meglehet beszélni).Hogyan tudassam vele hogy én többet is szeretnék?(én nemlátok rá sok esélyt de mindenki aztmondja álljak pozitívan a dologhoz)Ha elmondanám neki lehet hogy a barátságnak is annyilenne bár lehet hogy tudja hogy tetszik nekem....Nemtudom mitcsináljak hogy legyen is majd valami?
2010. jan. 4. 21:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tölts vele több időt és keltsd fel az érdeklődését.
2010. jan. 4. 21:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Mivel/mikkel?
2010. jan. 4. 21:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Én azt ugyanezt javaslom, cimbora, egyszerűen tölts vele több időt és pont. Ezzel kezdd. Tölts vele feltűnően, de ne zavaróan több időt, de maradj emellett is természetes csakis magadat add, mint eddig, és ha ebből lehet valami, akkor egy idő elteltével világosan látszani fog, és akkor azonnal lépj!
2010. jan. 4. 21:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát végülis...... ha a talikba belemenne akkor lehet lenne valami....hát majd kiderül,csak előbb kéne tudni hogy egyáltalán bejövök-e neki.Ezt hogy derítsem ki?
2010. jan. 4. 21:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Mivel barátként ilyen közel álltok már egymáshoz, mint személyiség, minden bizonnyal bejössz már neki. Az, hogy külsőre mennyire tetszel, az kevésbé lényeges ez első feltétel megléte mellett, de érdemes azért számításba venni. Az, hogy mint fiú tetszel-e neki, az valahogy... A pillantásából derül ki. Tudom, ez nagyon homályos tanács, amivel nehéz bármit is kezdeni, de tényleg így van, ezt én nem tudom elmagyarázni, talán másnak sikerül, de ha szemfüles vagy, észreveszed. De nagyon fontos, hogy ezt a "pillantást" kritikusan vizsgáld, ne hagyd, hogy a vágyad és az esetleges türelmetlenséged korán azt láttassa veled, ami (talán csak még) nincs jelen. De ha tényleg ott van, akkor csapj le! Csak arra nagyon vigyázz, hogy az általad leírtakból látszik, sok a negatív tapasztalata barátok mélyebb kapcsolat általi elvesztésével, így légy óvatos, hagyj neki időt arra, hogy ne csak egy újabb jóbarát elvesztését lássa, hanem sokkal inkább az új, mélyebb lehet lehetőség kapcsolatát. Sok sikert, Bajtárs! :)
2010. jan. 4. 22:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Hmmm....Hát max annyit tudok hogy próbálok vele aránylag sokat találkozgatni ha belemegy azmár egy +pont.Bár nemtudom milehet ebből ha legalábbb tudnám hogy bejövök neki az újabb plusz pont és nemhajtanék fölösen ha netán mégsem,ezért lenne jótudni valahogy.....
2010. jan. 4. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Értem, miért aggódsz, de ez nem így működik. A lányoknak sokkal inkább fontos a lelki szint, az, hogy biztonságban érezzék magukat a másik mellett, tudják, hogy számíthatnak rá és megbízhatnak benne. Mivel leírtad, hogy veled olyan dolgokat is meg tud beszélni, amit mással nem, ez bizonyos szinten már biztosan megvan köztetek. Ezt most semmiképp se nyálas szövegként fogd fel, mert abban az esetben, ha párkapcsolatra vágyik a lány, akkor tényleg ez a legfontosabb. Persze ha csakis szexre vágyik a lány, akár rövid, akár hosszú távon, akkor nyilván a külső az elsődleges szempont, de hidd el nekem, ez csakis akkor elsődleges, ha testközpontú a kapcsolat. Mivel az általad írtakból egyértelműen kiderül, hogy ez egy ennél jóval tartalmasabb és mélyebb dolog, azaz egy párkapcsolat lesz, ha kialakul, ezért hidd el, felesleges azon görcsölni, hogy "bejössz"-e neki, inkább a személyiségeddel akard meghódítani. Nincs ebben olyan, hogy felesleges fáradság! Csak hajrá, és légy magabiztos, az a legfontosabb!
2010. jan. 4. 23:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát jóh megpróbálok azlenni :)
2010. jan. 4. 23:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd! :) De ne csak próbáld! TEDD! Hajrá, Cimbora!
2010. jan. 4. 23:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Csak azabaj hogy idáig mindegyik bnőm mindig fennvolt msnen mindig tudtam velük beszélni őmeg sajna nincs fenn sokat és nem olyan egyszerű talit vagy bármit is megbeszélni :S
2010. jan. 4. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!