Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

még nyáron megismertem a buliban egy fiút. Mind a kettőnknek tetszett a másik. Bejelölt facebookon. utána párszor rá írtam és beszéltünk, de lemondtam róla,mert ő sosem írt. aztán most párnapja csak úgy rám írt, és még utána több nap is írt. csak beszélgettünk. Elképzelhető hogy azért írt rám, mert esetleg akar valamit? vagy csak beszélgetni akar??

Írjak neki legközelebb ha majd ő nemfog?

18/L

2011. nov. 22. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
neked nem tűnik fel h nem ír rád aztán hirtelen mégis? sztem lát benned egy potenciális lyukat
2011. nov. 22. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:

hú ha egy srác ír/beszél egy lánnyal akkor le akar vele feküdni?

múltkor írtam gabi néninek hogy megtalálták a sálját a parkban (gabi néni 86 éves, én meg 18...)

2011. nov. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!