Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg fog változni?
Figyelt kérdés
Párom hazudott nekem, és már nem ez volt az első eset. Kiderült, hogy teljesen máshova ment, mint ahova mondta, hogy menni fog. Direkt hazudta nekem, hogy lerázzon engem. Persze amikor kiderült ilyeneket mondott, hogy ő nem is hazudott meg csak hebegni habogni tudott.
Már beszéltem vele erről, hogy hagyja abba a kamuzást, mondja mindig az igazat, nem vagyok porcelánból, hogy eltörjek. Most nagyon elgondolkodtam a szakításon, nem valószínű. hogy meg fog változni. Szerintetek?
2014. jún. 26. 12:16
1/4 anonim válasza:
hát ha azért hazudik, hogy lerázzon akkor nem értem miért kell gondolkodni a szakításon
2/4 anonim válasza:
elsőnél a pont, dobd ki a p***csába
3/4 Sün!! válasza:
Szerintem egy kapcsolat alapja az őszinteség. Ha ezt valaki többször és ráadásul olyan indokkal sérti meg, hogy nem akar veled lenni, az gáz. Én mindig megmondom, hogy most ide megyek, szeretnék egyedül. És nincs belőle gond. Úgyhogy ha ez többször előfordul és be sem ismeri rendesen, ill. még akkor sem őszinte, amikor meg kéne beszélnetek, akkor szerintem (sajnos) nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!