Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz fölött vagyok és még soha nem kellettem komolyan egy srácnak sem. Joggal gondolom, hogy ez nem is fog már változni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 15:34
3/19 anonim válasza:
Szia, egy képet küldenél privátban magadról? :) 19F
4/19 anonim válasza:
20 fölött 1-2 évvel, vagy 20 fölött 11 hónappal és 29 nappal?
5/19 anonim válasza:
Ne add fel, nekem még senkim sem volt, aztán én is 20 felett vagyok. f
6/19 anonim válasza:
Mármint 20 fölött 9 évvel és 11 hónappal akart az lenni, de na, érted.
7/19 anonim válasza:
dugni csak kellettél már,lehet nincs meg benned az a + ami komoly kapcsolathoz kéne.
10/19 anonim válasza:
Lehet h csak várod a csodát, ha nem mész elébe, akkor az ajtódon nem fog berepülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!