Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy múljon el a bűntudatom?
Köszi!
A figyelmességgel nincs gond azok vagyunk egymás felé totálisan,de tiszta hülye voltam tegnap.És jobban fáj nekem ez most mint neki.
Nem vagyok rá én sem büszke de néha én is ilyen vagyok Vele :S. De nekem is ua.-t mondja h nem haragszik meg hogy nincs semmi baj de énis tudom magamat napokig ezen idegelni, ill. régebben tudtam. De olyan szépen és aggódóan néz amikor épp bocsánatot kér h azt is elhinném neki h a Nap a Föld körül kering.
Hidd el ha tényleg azt mondja, hogy megvan bocsájtva akkor tényleg megvan. Tudja hogy szereted és nem azért csináltad mert utálod őt. Egy nagyon okos ember mondta egyszer azt h: "[...]A szeretet mindent eltűr mindent elhisz mindent remél minden elvisel[...]"
Remélem a kis novellám segített a legördíteni a sziklát :)
16/F x^x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!