Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy múljon el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy múljon el a bűntudatom?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon megbántottam a barátnőmet,segíteni akart én meg rossz passzban voltam és csúnyán viselkedtem vele,még sírt is.Utána persze kapcsoltam,(ez még a sírás előtt volt,olyan csendes sírás volt)és győztem vigasztalni.Ma reggel már azt mondta túl van rajta és nem bántja a dolog,és tényleg nem látszik rajta semmi hogy bántaná.De nekem nagyon nagy kő nyomja a szívem,nagyon bánom de tényleg.Nem tudom mit tegyek magammal.Nem tudom nem megtörténté tenni azt tudom.Ő is mondta hogy ne rágódjak már de nem tudom elfelejteni hogy olyan voltam vele mint egy idegbajos...
2010. jan. 4. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy miért voltál olyan rossz passzban, meg előtte lepd meg egy szál virággal. Meg mond azt is, hogy attól, hogy őt nem zavarja téged igen... Szerintem ez megteszi.
2010. jan. 4. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
legyél figyelmesebb vele...neki is jó,neked is
2010. jan. 4. 21:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

A figyelmességgel nincs gond azok vagyunk egymás felé totálisan,de tiszta hülye voltam tegnap.És jobban fáj nekem ez most mint neki.

2010. jan. 4. 21:19
 4/12 anonim válasza:
100%
Ő látja rajtad,ha komolyan megbántad a dolkokat.De azt is hogyha szimulálsz.
2010. jan. 4. 21:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szimulálni mert nem vagyok az a fajta aki játssza az eszét.Tényleg bánt a dolog elég ha rágondolok és tök befordulok.De látja rajtam hogy bánt.
2010. jan. 4. 21:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok rá én sem büszke de néha én is ilyen vagyok Vele :S. De nekem is ua.-t mondja h nem haragszik meg hogy nincs semmi baj de énis tudom magamat napokig ezen idegelni, ill. régebben tudtam. De olyan szépen és aggódóan néz amikor épp bocsánatot kér h azt is elhinném neki h a Nap a Föld körül kering.

Hidd el ha tényleg azt mondja, hogy megvan bocsájtva akkor tényleg megvan. Tudja hogy szereted és nem azért csináltad mert utálod őt. Egy nagyon okos ember mondta egyszer azt h: "[...]A szeretet mindent eltűr mindent elhisz mindent remél minden elvisel[...]"

Remélem a kis novellám segített a legördíteni a sziklát :)

16/F x^x

2010. jan. 4. 22:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen...köszi :)
2010. jan. 4. 23:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem elég egy szál vörös rózsa,és még egy bocsánat.De ne magyarázkodj túl sokat,mert megunja.
2010. jan. 6. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:
a virág az kijár!De szerintem oké
2010. jan. 6. 16:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Virágra én is gondoltam de nem tudok venni most,viszont vettem neki az egyik kedvenc csokijából,a fehér Tobleronét.
2010. jan. 6. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!