Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok/nők miért adnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők miért adnak hangot annak, hogy sok a magára valamit is adó fiatal, vagy épp 25 éven felüli ember?

Figyelt kérdés

Engem sosem érdekelt ki mit gondol rólam, bejött ez az Airmax dolog mondom ezek szerint mégsem ciki sportcipőt hordani, ezért vettem magamnak én is.

Vastag aranylánc van rajtam, a hajam olyan mint majdnem minden már

Mégis, úgy vagyok vele hogy önmagam vagyok

Ráadásul csak kinevetem ezeket a nőket, hisz abszolút nem érdekel a véleményük, ha 10en néznek le a külsőségek miatt, és 3nőnek leszek szimpatikus nekem az is elég..

21F

2014. jún. 26. 11:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ok, itt csak az a baj, hogy anyagias külsőségekkel érvelsz. No és a belső megér annyit, mint a cipőd vagy a nyakláncod? Mert így "lesz@rjuk őket" hozzáállásoddal nem ezt bizonyítod.
2014. jún. 26. 12:00
 22/29 A kérdező kommentje:

21-es

Igény ér annyit a belsőm is, nem vagyok bunkó ezek ellenére.

Csak amikor már sokadszor olvasom/hallom, hogy nem talál magának valaki Brad Pitt féle szeretőt, akkor kicsit igenis észhez kellene téríteni pár nőt, mert gondolom az már nem jó nekik hogy valamit bizonyítani is kéne, hogy olyan férfival jelenjenek meg valahol.

Szóval a nők is legalább annyira romlottak mint amilyennek minket beállítanak.

2014. jún. 26. 12:20
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem állítom be a teféle embereket sem gáznak, egész egyszerűen Brad Pitt és teközted igen széles és kiváló arany középút létezik.
2014. jún. 26. 12:23
 24/29 anonim ***** válasza:

22-es: Ezt nem te fogod megmondani. De tényleg, annyira kíváncsi vagyok arra, hogy hogy nézhetsz ki. Itt nem a Brad Pitt-ekről van szó, hanem arról, hogy a magyar férfiak többségének semmi ízlése nincs. Óriási sörhas maga előtt tolva, hordja mint egy trófeát, 40 évesen zokni+szandál kombó befigyel, méregdrága öltönyhöz ilyen szar műbőr cipő, mi a f@ßról beszélünk? És még nem is írtam azt, hogy az aranyláncot a farkuk meghosszabbításaként hordják. Olyan nehéz lenne kicsit így öltözni? [link]

[link]

vagy így? [link]

2014. jún. 26. 12:26
 25/29 anonim ***** válasza:
24-es stílusok tetszenek... És egyik sem Brad Pitt (spec nekem pont ő nem tetszik), egész egyszerűen igényes és férfias - egyik lazább, másik elegánsabb, de mindkettő tökéletes.
2014. jún. 26. 12:27
 26/29 anonim ***** válasza:
Brad Pitt nekem sem tetszik, olyan feje van, mint aki állkapocsra gyúr.
2014. jún. 26. 12:29
 27/29 anonim ***** válasza:

Az én szememben szürke egér lennél, mert észre sem vennélek az utcán nagy valószínűséggel.

És igen, jól mondták, hogy egy ízléstelen, megrögzött proli vagy.

2014. jún. 26. 12:48
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha lesz**rnád nem írtad volna ki, szóval valahol te is érzed, hogy cikisen nézel ki.
2014. jún. 26. 15:26
 29/29 anonim ***** válasza:

"21-es

Igény ér annyit a belsőm is, nem vagyok bunkó ezek ellenére.

Csak amikor már sokadszor olvasom/hallom, hogy nem talál magának valaki Brad Pitt féle szeretőt, akkor kicsit igenis észhez kellene téríteni pár nőt, mert gondolom az már nem jó nekik hogy valamit bizonyítani is kéne, hogy olyan férfival jelenjenek meg valahol.

Szóval a nők is legalább annyira romlottak mint amilyennek minket beállítanak."

1. A nők szapulása hogy jön ahhoz, hogy te egy proli vagy?

2. A 270e-s nyakláncoddal meg az airmaxoddal vag yte a bredpittféle szerető, aki?... Lóf@---szt sem tud a NŐKRŐL.

2014. jún. 26. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!