Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők miért adnak hangot annak, hogy sok a magára valamit is adó fiatal, vagy épp 25 éven felüli ember?
Engem sosem érdekelt ki mit gondol rólam, bejött ez az Airmax dolog mondom ezek szerint mégsem ciki sportcipőt hordani, ezért vettem magamnak én is.
Vastag aranylánc van rajtam, a hajam olyan mint majdnem minden már
Mégis, úgy vagyok vele hogy önmagam vagyok
Ráadásul csak kinevetem ezeket a nőket, hisz abszolút nem érdekel a véleményük, ha 10en néznek le a külsőségek miatt, és 3nőnek leszek szimpatikus nekem az is elég..
21F
Mert ha nemadnál hangot, akkor ezt most nem tudtad volna megkérdezni.
Egyébként, csak azért mert UNALMAS stílus lett a "férfiak" körében. Nameg a nők körében. Tipikus utánozósok vagytok és NINCS saját stílusotok. Unalmas minden második emberen ilyet stílust látni, annyira elvannak szállva maguktól, hogy már nemis látnak!
Mert ha nemadnánk hangot, akkor ezt most nem tudtad volna megkérdezni.
Egyébként, csak azért mert UNALMAS stílus lett a "férfiak" körében. Nameg a nők körében. Tipikus utánozósok vagytok és NINCS saját stílusotok. Unalmas minden második emberen ilyet stílust látni, annyira elvannak szállva maguktól, hogy már nemis látnak!
8-as
A legtöbb ember még csak parfümöt sem használ, és bizony egy jó illat jó ruhákkal párosítva, azt sugallja nem szereti magát elhagyni az illető.
Egy alkalmi bőr cipőt nem hord az ember napi szinten, ha csak nem köti a munkája az öltönyhöz.
Hány ember engedhet meg magának, 40ezres árfekvésű cipőt, majd vagy ha megkérdezik a nyakláncom árát és halál komolyan azt mondom 270e ft?
Szóval nem kell itt szürke kis egérként feltüntetni engem, mert azért még nem tartunk ott hogy minden emberen ilyen holmik legyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!