Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam felvenni a leszarom hozzaallast?
Figyelt kérdés
Fura kerdes ez tudom. De mostanaban osszecsapnak a fejemfelett a hullamok. Egyfolytaban a megtortent dolgokon kattogok (volt egy szakitasom nemreg, nem en kezdemenyeztem, nem csaltam meg semmi ilesmi), elemezgetem a dolgokat, mindent erteni akarok, hogy mi miert tortent, mi van most, mi lesz a dolgok kovetkezmenye, stb.
Pedig tudom, hogy ezzel sajat magamnak artok, de valahogy nem tudom felvallrol venni a dolgokat.
Segitsetek, hogy tudnam megszabaditani magam az allando ezen gondolkodastol, ragodastol?
Nagyon koszonom!
2014. jún. 25. 17:53
1/6 anonim válasza:
"Néha az emberek éveken keresztül ugyanattól a problémától nyomorultak, holott azt is mondhatnák: "Na és?" Ez az egyik kedvenc mondásom: "Na és?" Nem tudom, hogy éltem túl az éveket, mielőtt megtanultam, hogy használjam ezt a trükköt. Sokáig tartott, míg megtanultam, de ha egyszer sikerül, sosem felejted el." - Andy Warhol
2014. jún. 25. 17:57
2/6 anonim válasza:
nem nem foglalkozós hozáállás kell hanem azért is megmutatom a világnak, milyen kemény vagyok-hozzáállás.
2014. jún. 25. 18:01
3/6 anonim válasza:
nem írhatom azt válasznak, hogy menj ki a kerbe oszt jobb lesz, mert nem tudok neked utasításokat adni mit csinálj. csak, hitesd el magaddal, hogy nem érdekel és ennyi
2014. jún. 25. 18:01
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat!
A kemeny vagyok hozzaallas megvan, de nem is kivulrol latszik, hogy szet vagyok esve, hanem en erzem amikor egyedul maradok es elkezdenek beszivarogni a gondolatok. Eddig atlattam mi miert hogyan, de mostmar teljes a kaosz
2014. jún. 25. 18:04
5/6 anonim válasza:
Ez a baj! Amikor társaságban vagy nincs gond. De amikor egyedül maradsz akkor minden újból eszedbe jut és lassan fel őröl.. "Nem tudsz aludni. Lehet, hogy azért, mert késő éjjel, mikor minden zaj elhal és ott fekszel az ágyadban teljesen egyedül, úrrá lesz rajtad a félelem, azért mert hirtelen minden annyira üres ... Nincs olyan, hogy jobb ... sose leszel jobb, ahogy kevesebb se leszel, soha senkinél! A szokás a probléma. Mindig tisztában kell lenned azzal, hogy Te döntesz, hogy Te vagy a felelős a cselekedeteidért. Ha majd igazán a jelenben fogsz élni, meglepődve tapasztalod, hogy mire vagy képes és, hogy mi minden sikerül... és akkor kivételes emberré válhatsz, mindegy mi lesz!"..."
2014. jún. 25. 18:45
6/6 anonim válasza:
helló, bocsi hogy ide irok de pont ennek a helyzetnek a forditottja áll fent nálam... én mident leszarok, nem csinálok semmit nem érdekel semmi és "le van szarva" az egész életem, értelmetlennek látok mindent.. nem tanulok, nincs hobbim, egésznap a házban vagyok gép elött... unatkozok de nem mozditanám a seggem semmiért. ezen szeretnék változtatni, tudtok nekem segiten?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!