Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van úgy, hogy manapság a 16-17 éves emberek végtelenül s. lejtek, komolytalanok, ami a párkapcsolati hozzáállást tükrözi? Burokban nőttem fel?
Anno, amikor mi voltunk 16-17 évesek, sokkal komolyabban gondoltuk az osztálytársaimmal, barátaimmal ezt a kérdést. Manapság, mintha az lenne a trend, hogy "mindegy kivel, mindegy hol, csak du.junk és társai" (: Nekem ez fura.
Kort és nemet írjatok.
25 éves pasas
Szia!
Az igazság az az hogy tényleg ez van! De tudod.. más generációk vagyunk mi, fiatalok...
Üdvözlettel
Legly
16F
szerintem nem. inkább a trend követeli ezt, azért csinálják. legalábbis én nem ezt csinálom, lehet, én nőttem burokban.:)
16/L
A trendeket igaz emberek tervezik , de nem olyanok akikre te gondolsz ez sajna nem véletlenül van így.
Manapság a kortársaim 80%-át agyhalottnak kéne nyílvánítani.Szóval jól gondolod manapság a színvonal úgy zuhan minden téren , hogy azt rossz nézni. Pár éve az emo volt a menő most meg átcsapott divatb*ziba...
16/f
a mai világ sokkal erkölcstelenebb... a sok szar amit a tvből nyomnak, meg ilyesmik lehetnek az okai...
16/f :D
Teljesen igazad van, a nagy többség 16 évesen egy nagy nulla, nem csak párkapcsolati kérdésekben.
Tisztelet a kivételnek!
Én 16 éves korom óta vagyok kapcsolatban, 7 éve lassan, és csak lesem, hogy másoknak milyen kapcsolataik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!