Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló párkapcsolati problémák?
A párom és én nagyon szeretjük egymást,nekem ő az első komoly kapcsolatom,neki már volt 1-2,de neki is a mostani az igazi,nagyon jó a kapcsolatunk.Viszont nekem egy problémám van:az anyagi helyzetünk,és a családunk helyzete elég különböző.Míg nekik 2 kocsijuk is van,nekünk egy sincs,szüleim fizikai munkások,de mindent megpróbálnak megadni nekünk,az ő szülei vállalkozók,egy évben többször is nyaralnak,mi van hogy egyszer sem.Neki sok dolog természetes,ami nekem nem.Mi elég ingerszegény környezetben élünk,náluk úgymond pörög az élet.Ez nagyon zavar engem.Gondoltam már a szakításra is,de rájöttem,nagy butaság lenne emiatt,máskülönben hamarosan befejezzük az iskolát,lassan-lassan össze is tudunk költözni,és akkor már nem jelentenek ezek gondot,de 1-2 évig még biztosan:(
19/L
a jót könnyű megszokni, de számíts arra, hogy házassági szerződést kötnek, ha odáig fajul a dolog.
Ha emiatt a szülők vagy a társaság lenézne, na, akkor lenne róluk véleményem, de ha ez a probléma nem áll fenn, akkor mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!