Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek R*banc vagy sem?

Értem...hát ha tudatosan igyekszik kevesebbet inni az mondjuk jó jel, mert miattad próbál változni. Kérdés az, hogy ha nem vagy ott akkor is kevesebbet iszik-e. Továbbá minden buliban/baráti társaságban vannak jóindulatú k*csögök, akiket nem zavar ha egy lánynak kapcsolata van és aki ismeri őt korábbról...
Jó, persze ha úgy érzed szeret, akkor nincs gáz legyetek boldogok, akkor lehet miattad megváltozott és "jó lány lett", de kérdésedre a válasz igenis r*banc...volt.
#10-es voltam

k*rvából lesz a legjobb feleség vs aki r*banc az is marad.
Ilyen csaj nekem speciel nem kellene, szánalmasak az iylenek számomra

Az exem is hasonló dolgokat csinált, sőt, talán még durvábbakat is...
A 3 éves kapcsolatunk utolsó fél-egy évében végig megcsalt nagyon sok sráccal, csak én voltam annyira balek, hogy nem vettem észre. Sokszor ő is részegen jött haza ráadásul, úgyhogy gondolom akkor sem maradt punci szárazon.
Ribizli-e vagy sem? Hát szerintem az és az egy ordas nagy baromság, hogy a kruvából lesz a legjobb feleség... Soha többet nem fogok ilyen lánnyal szóba állni, túl sok fájdalmat okozott nekem és én a helyedben is nagyon odafigyelnék kérdező... Ha egyre többet fog eljárni egyedül bulizni, akkor biztos, hogy meg fog csalni.

Nem lenne király, ha pasi lenne, menjetek már ezzel. Aki ezt írja, az tényleg ezt mondaná, ha a faszija így viselkedne?
Nem r*banc, de nem is király(lány).

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!