Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Párom meg csalt, mással végigcsókolózott egy egész napot részegen. Érdemes megbocsájtani?
Kíváncsi lennék, hogy ha fordított helyzetben lennétek és most a barátnőd tenné fel ezt a kérdést, hasonlóan sok megbocsátást sürgető hozzászólást kapnál-e, mint így...
Ennyi ostoba embert régen láttam egy helyen, de ne hallgass rájuk. Szerintem szakíts vele... Tapasztalatból mondom, hogy egy megcsalás után nem fognak megállni, főleg ha simán megbocsátasz neki, mert azt látja, hogy bármit megtehet.
Ha vele maradnál mégis, akkor biztos lehetsz benne, hogy egyszer sem lennél nyugodt, amíg nincs veled, mert azon kattogna az agyad, hogy biztos mással kefél éppen és csak rámennének az idegeid. Nem kívánnám senkinek sem ezt az érzést. Konkrétan életem legszebb napja volt, amikor végre megszabadultam a csalfa exemtől és végre fellélegezhettem.
# 9:
Inkább talán azért, mert baromság amit az első válaszodban írtál, nem gondolod?
# 15:
Igen, ez a lenéző stílus csak segít abban, hogy belássam, nekem van igazam... Hány éves vagy? 20?
36 :D
Nős, és hidd el elég sok párkapcsolatot láttam már tönkremenni hül*eségeken :D
Új lehetsz ha még nem ismersz :)
# 17:
De ismerlek és nem tűnt fel, hogy ennyire buta lennél... Ráadásul látom, hogy az egóval sincs probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!