Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy megszerezzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megszerezzem?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel elég sokat msn-eztem és nagyonjól elvoltunk rengeteg mindenben hasonlítunk írta h szeret meg stb stb.Aztán ma találkoztunk és szerintem elég jól elvoltunk.És mondta hogy annyira utálja hogy szinte minden fiú barátja belevan esve és járni akar vele.Bár elég érdekes dolgokat írt msn-en mintha már kb járnánk úgy beszéltünk egymással de Ő szerintem csak mint barátot akar és sajna énis azok közé tartozom akik belevannak esve.Sokan nemfogadják el a stílusát(dnb) stb stb de mivel énis olyanvagyok ésmég rengeteg mindenben hasonlítunk ezért nekem mégjobban bejön.Mittegyek hogy sikerüljön összejönnöm vele?Bár sajna nemlátok rá esélyt.... gondolom tuti nem engem választani annyi közül...A tali óta még nembeszéltem vele mitkérdezzek vagy mitcsináljak hogy kiderüljön hogy Ő csak barátnak gondol vagy esetleg többnek?Létszi segítsen valaki...
2010. jan. 4. 17:02
 1/8 anonim válasza:
Sztem ha úgy fogod fel h tuti nem téged választ akkor nem is fog: Nézd pozitívan a dolgot, mint már mondtad egy csomó dologban hasonlítotik ez má egy jó dolog. Csak adj egy kis időt neki, ha többet akar tőled barátságnál biztos jelezni fogja valahogy. ;)
2010. jan. 4. 17:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Hmm... nemtudom.Olyan nehéz pozitívan felfogni a dolgokat mikor semmi sem sikerül kb
2010. jan. 4. 17:48
 3/8 anonim válasza:
Olyan nincs h semmi se sikerül.Jó igaz h nem minden de gondolkozz el. Viszont játszhatsz aszerint is, h "Aki mer az nyer." Ha mást nem tapasztalatot nyerhetsz és legalább tudod h máskor mi a jobb a vársz vagy ha egyből kimutatod az érzéseidet. De amint írtad a lány vágyna egy olyan barátra aki nem akar rögtön járni vele mint a többiek. Ezzel szerintem már célzott is arra h egyenlőre csak egy barát vagy számára. Sok sikert!! ;)
2010. jan. 4. 17:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát jóh...... csak jólenne végre már egy új barátnő és Ő ittvan tökéletes lenne csakhát így.....
2010. jan. 4. 18:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs valami finom célzás esetleg msnen keresztül hogy mitgondol rólam stb hogy egyáltalán bejövök-e neki....
2010. jan. 4. 18:09
 6/8 anonim válasza:
Hát max. úgy tudod kideríteni ha megkérdezed tőle, hogy van-e esetleg valaki aki bejön most neki vagy ilyesmi. Ha azt mondja van vagy nem is tudja akkor szerintem van esély arra hogy te vagy az a valaki ha egyből azt mondja nem akkor hát ennyi.Én mást nem tudok mondani de hátha más tud segíteni. :D
2010. jan. 4. 18:14
 7/8 A kérdező kommentje:
íhát jóh kösz :) Csak nemnagyon ír más :S
2010. jan. 4. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:

ma már egyszer leírtam de úgy tűnik többen is így vagyunk

ha megfogadsz egy tanácsot akkor nem vársz.

és sztem az nem működik h legyél vele minél többet mert ez barátoknál is teljesen normális.

az igazat megvallva tegnapig ugyanabban a cipőben jártam mint te.

van egy lány akivel nagyon jól elvoltam sokat dumáltunk meg minden én meg közben beleszerettem.

nagyon sokáig agyaltam rajta h kockára tegyem e a barátságot a szerelemért.

végül eldöntöttem h igen. erre tegnap hallom a barátnőivel beszélget arról h bepasizott:S

nagyon nemjó érzés:(

és még egy dolgot ne feledjünk te nem annyira barátságot érzel iránta

sztem beszélj vele mielőtt megelőznek hátha lesz belőle vmi esetleg mondd el neki h ha nem is jön össze a dolog nem maradhatnátok e legalább barátok bár ez nemtudom h működhet e.

több sikert mint ami nekem volt:(

2010. jan. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!