Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megszerezzem?
1/8 anonim válasza:
Sztem ha úgy fogod fel h tuti nem téged választ akkor nem is fog: Nézd pozitívan a dolgot, mint már mondtad egy csomó dologban hasonlítotik ez má egy jó dolog. Csak adj egy kis időt neki, ha többet akar tőled barátságnál biztos jelezni fogja valahogy. ;)
2010. jan. 4. 17:34
2/8 A kérdező kommentje:
Hmm... nemtudom.Olyan nehéz pozitívan felfogni a dolgokat mikor semmi sem sikerül kb
3/8 anonim válasza:
Olyan nincs h semmi se sikerül.Jó igaz h nem minden de gondolkozz el. Viszont játszhatsz aszerint is, h "Aki mer az nyer." Ha mást nem tapasztalatot nyerhetsz és legalább tudod h máskor mi a jobb a vársz vagy ha egyből kimutatod az érzéseidet. De amint írtad a lány vágyna egy olyan barátra aki nem akar rögtön járni vele mint a többiek. Ezzel szerintem már célzott is arra h egyenlőre csak egy barát vagy számára. Sok sikert!! ;)
2010. jan. 4. 17:58
4/8 A kérdező kommentje:
Hát jóh...... csak jólenne végre már egy új barátnő és Ő ittvan tökéletes lenne csakhát így.....
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs valami finom célzás esetleg msnen keresztül hogy mitgondol rólam stb hogy egyáltalán bejövök-e neki....
6/8 anonim válasza:
Hát max. úgy tudod kideríteni ha megkérdezed tőle, hogy van-e esetleg valaki aki bejön most neki vagy ilyesmi. Ha azt mondja van vagy nem is tudja akkor szerintem van esély arra hogy te vagy az a valaki ha egyből azt mondja nem akkor hát ennyi.Én mást nem tudok mondani de hátha más tud segíteni. :D
2010. jan. 4. 18:14
7/8 A kérdező kommentje:
íhát jóh kösz :) Csak nemnagyon ír más :S
ma már egyszer leírtam de úgy tűnik többen is így vagyunk
ha megfogadsz egy tanácsot akkor nem vársz.
és sztem az nem működik h legyél vele minél többet mert ez barátoknál is teljesen normális.
az igazat megvallva tegnapig ugyanabban a cipőben jártam mint te.
van egy lány akivel nagyon jól elvoltam sokat dumáltunk meg minden én meg közben beleszerettem.
nagyon sokáig agyaltam rajta h kockára tegyem e a barátságot a szerelemért.
végül eldöntöttem h igen. erre tegnap hallom a barátnőivel beszélget arról h bepasizott:S
nagyon nemjó érzés:(
és még egy dolgot ne feledjünk te nem annyira barátságot érzel iránta
sztem beszélj vele mielőtt megelőznek hátha lesz belőle vmi esetleg mondd el neki h ha nem is jön össze a dolog nem maradhatnátok e legalább barátok bár ez nemtudom h működhet e.
több sikert mint ami nekem volt:(
2010. jan. 5. 11:55
Kapcsolódó kérdések: