Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félreismertem a barátnőm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreismertem a barátnőm. Többi lent?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk kapcsolatban, és hát mint az szokás, az első időkben kialakul egy benyomás a másik félről, magyarul megismerjük őt. Ez meg is történt, de most, 2 év elteltével bukkant fel egy tulajdonsága, hogy milyen igazán. Ez nem rossz tulajdonság, nem vagyok féltékeny, csak maga a tény hogy félreismertem, és hogy neki erre szüksége van kicsit kiábránditott, vagy én nem is tudom mit érzek..szüksége van egy szoros fiubarátságra/semmilyen érzelem, vagy vágy egyszerű haverok, csak szorosan, értem ezalatt: annyi vagy több beszélgetés mint velem, skype+kamera, általában róla beszél ha jó kedve van/-semmi féltékenység, csak ismétlem magam maga a tény hogy régen így nem ismertem meg hogy ilyen szükségletei vannak..és tudom hülyén hangzik, el akarom fogadni de nagyon nem megy..érzem hogy szeretem de valahogy emellett azt érzem egy hatalmas szakadékba estem..el akarom fogadni, mert nem akarom elvesziteni nagyon szeretem, és tudom hogy ezt magammal kell megvívjam/vele megbeszéltem, mondtam neki is hogy se előre-se hátra érzésem van, és azt is, hogy ezzel semmi gond, magyarul leirtam neki azt amit most ide, csak tőletek is segítséget kérek/ Hogy "dolgozzam" fel, vagy nem is tudom mi a megfelelő jelző erre, mert nem akarom elveszíteni.
2014. jún. 23. 23:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hát igen... nem akarok a barátnőd ellen beszélni, de ha tudnám, hogy a barátomnak ez rosszul esik, akkor inkább nem barátkoznék vele ennyit.

a veszekedések meg nem tartoznak másra, mert támadási felület, és itt a legkönnyebb visszaélni a bizalmával. azután jön hogy ti folyton csak veszekedtek, te nem tudod megérteni, a másik bezzeg direkt aládtesz, direkt megértőbb... stb. nem kívánom ezt neked.

a barátnődnek kellene visszafognia magát és veled megbeszélni a dolgokat, senkire nem tartozik az, hogy kettőtök közt mi a helyzet.

ha ezt figyelembe veszem akkor nincs veled gond.

ha mindent tnézek, akkor meg mindkettőtöknek kicsit vissza kellene venni.

2014. jún. 24. 00:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Aztmondta ő ilyen, és reméli megszokom ezt. És igen, rendkívül bosszantó, mikor tesz alám, mert barátnőm észnél van bár, de naiv kicsit, és jólesik neki, hogy valaki "egyetért" vele. Nem lesz több abból mint barátság, de na..
2014. jún. 24. 00:14
 13/13 anonim ***** válasza:

legyetek észnél mindketten, és ahogy látom neked a barátnőd helyett is annak kell lenned.

két dolgot jegyezz meg nagyon:

- ne menjen el addig a dolog hogy a barátnőd ne mondja el neked hogy miről beszélnek. ne legyenek titkaik. szerinte. mert kell hogy legyen egy fiú és lány közt két lépés távolság, ha közben az egyiknek párja van

- a másik dolog, meg hogy ne menjen el addig a dolog, hogy azt érezd hogy versenybe kell szállnod ezzel a sráccal a barátnődért.

ha ezeket fejben tartod, akkor megtartható lehet a két lépés.

2014. jún. 24. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!