Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt? Beijedt? Félreismertem? Nemértem:S Minél több válaszokat légyszi.
Egy srác (15) felvett msn-re és tök jól eébeszélgettünk.És egy kis idő múlva elmondta hogy azért vett fel mert bejövök neki és szerelem első látásra az egész.és a haverja másnap mondta hogy az illető járni akar velem.és gondolkoztam ezen hogy milenne ha járnánk mert nagyon kedves,udvarias,nagylelkű volt.és már eljutottam odáig hogy oké járok vele.aztán elment táborba egy hétre és mióta visszajött teljesen megváltozott.
ráírtam hogy milyen volt a táborba meg kérdezősködtem teljesen normálisan.jóindulatból..erre bunkózott hogy milyen ovodás amit csinálok..:OO
aztán rákérdeztem hogy miért, aztán lerázott és visszajött egy kis idő múlva aztán megint kérdeztem tőle valamit a táborral kapcsolatosan és a válsza ********** ez volt..aztán írtam egy kérdő jelet.és erre azt írta hogy ne fárasszam:O
és azóta nem beszéltünk.
14/L
lehet h a táborba megtetszett neki egy csaj és most vele akar járni..szerintem ne foglalkozz vele
A bunkókat nem lehet megváltozattni.
köszi a válszokat :D
Írjatok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!