Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik egyetlen Igazi?
Volt már több kapcsolatom, voltam nagyon szerelmes, voltam együtt úgy évekig valakivel, hogy tudtam, hogy nem igazi a szerelem, de szeretem mint embert, tisztelem és jól kijövünk. Vége lett mindnek.
Úgy érzem sok ember van, akivel le tudnánk élni az életünket, mert vannak közös dolgok és vannak hibák, de ha ezek olyanok, amiket el tudunk fogadni, akkor működhet. Kompromisszum.
De létezik egyáltalán tényleg egyetlen ember, aki tökéletesen hozzád illik és a hibák vagy különbözőségek is csak a kapcsolat erősítésére szolgálnak? Akivel tényleg annyira boldog vagy, mint a filmekben/könyvekben?
Létezik olyan kapcsolat, ahol évek múlva sem merül fel egyszer sem a kérdés az emberben, hogy ő -e az igazi társad?
Úgy érzem, én sosem fogom megtalálni azt az embert, aki engem teljesen elfogad és szívből szeret és akivel érzelmi szinten is összhangban vagyunk. Belül szerintem olyasmire vágyok, ami nem is létezik vagy ha igen, én sosem találom meg vagy elmegyek mellette és nem ismerem fel, hogy ez volt az, amit keresek..
Bocsánat, hogy hosszú lett és köszönöm annak, aki leírja a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!