Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány elköltözhet már ha dolgozik?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok.
2 èves komoly kapcsolatom van màr eljegyzet . Szeretjük egymâst 20km-re lakunk heti 1x talizunk és minden 2.hétvègèn èn vagy ő alszik itt. Mindkettőnknek munkahelye van.Összeköltözhetünk vagy fiatal vagyok hozzà?
2014. jún. 22. 20:34
2/7 A kérdező kommentje:
szülők szerintük fiatal vagyok és ellenzik
2014. jún. 22. 20:36
3/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan, bár tényleg fiatalok vagytok, szóval nem garantált, hogy életetek végéig együtt maradtok, de különben miért ne.
Annyi tanácsot adnék azért, hogy úgy alakítsátok az életeteket, hogy ha mégis külön kell menni (lakva ismered meg a párod stb) akkor ne legyne belőle gond. Pl ne szakadjon egy esetleges lakáshitel vagy valami az egyik fél nyakába egyedül stb
4/7 Istvan159 válasza:
költözzetek :) és sok sikert :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem is fiatalok vagytok. De ha egyetemen koleszban laknál ott sem lenne máshogy. Csak sokkal kényelmetlenebb :D
6/7 anonim válasza:
ők csak jót akarnak, de igen ha akarjátok akkor összeköltözhettek.
7/7 anonim válasza:
18 elmúltál... azt csinálsz, amit akarsz! (vagyis amit szabad... de ezt szabad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!