Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti feleségnek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti feleségnek milyen nőt tudnátok komolyan venni, aki maximum hány férfival feküdt le összesen?

Figyelt kérdés
Értitek. Például egy olyan nőt, aki még 5 férfival feküdt le életében, ezerszer szívesebben elvennétek és terveznétek vele komolyan, mint egy olyat, aki mondjuk 25 férfival feküdt le. (Természetesen minden más dolgot azonosnak feltételezve.)
2014. jún. 22. 18:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tehát ha mondjuk 18 és 28 éves kora között lefeküdt 100-150 férfival, akkor az rendben van nektek?

Ez kb. 3-6 hetente egyet jelent átlagban ennyi idő alatt.

Jó tudni, hogy a férfiaknak nincsenek ilyen elvárásaik. :D

2014. jún. 22. 18:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam, hogy nem számít, hanem azt, hogy ettől még komolyan tudnám őt venni. Persze azért valamiféle magyarázatot csak kérnék tőle, hogy mégis miért feküdt össze 150 férfivel eddigi élete során.
2014. jún. 22. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
150et kicsit sokallom. Ez azt jelenti h valami problemaja an vagy az erzelmeivel, vagy a szexualis teljesitmenyevel. De ha szeretnenk egymast akkor nem jelent kulonosebben semmit, h csak 10 pasival kurt, vagy 100-al.
2014. jún. 22. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:
5 vag 25 az még majdnem mindegy, de a 125 már cinkes lenne :D
2014. jún. 22. 20:28
 15/16 kolosszus22 ***** válasza:

100-150 az már durva, ott már agyban illetve vagy érzelmileg komoly problémák, komplexusok vannak, az nem normális.

27F

2014. jún. 22. 20:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én feleségem 24 éves volt mikor összejöttünk, én akkoriban töltöttem a 21-et. 6 férfival volt szexuális kapcsolata előttem. Mindet elmondta őszintén, mert megkérdeztem. Azt is, hogy 2 ezek közül egy éjszakás volt. Az egyik első randis szex volt amiből nem lett folytatás, mert a pasi durva volt vele és önző is... a másik pedig pár alkalom volt, az egyik legjobb barátjával.

A többi 4, hosszabb rövidebb kapcsolatban történt, és volt köztük 1 jegyesség is, amit ő bontott fel.

Én úgy vagyok vele, hogy ez teljesen elfogadható. 100 pasi nyilván extrémen sok, szerintem az ő esetét nézve , tehát 24 éves koráig, előttem 6 pasi abszolút nem sok....

De nekem az a fontos és az is volt a fontos, hogy a kapcsolatunk kezdetétől ne legyen mással.....Ennyi.

Mindezt úgy, hogy én szűz voltam amikor összejöttünk, neki meg 5 év szexuális tapasztalata volt....

Egyszerűen csak nem találta meg rögtön az igazit és ennyi. Nem kell ezt túlkombinálni. Amúgy azóta 4 év telt el. Összeházasodtunk.:) Ennyire nem érdekelt, hogy ELŐTTEM hány pasi volt. Utánam nem volt senki, az a lényeg.

Egyébként ha mondjuk azt mondja hogy 20 pasi volt, akkor sem hajtom el, de azért rákérdeztem volna hogy miért....

25/F

2014. jún. 23. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!