Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti feleségnek milyen nőt tudnátok komolyan venni, aki maximum hány férfival feküdt le összesen?
Figyelt kérdés
Értitek. Például egy olyan nőt, aki még 5 férfival feküdt le életében, ezerszer szívesebben elvennétek és terveznétek vele komolyan, mint egy olyat, aki mondjuk 25 férfival feküdt le. (Természetesen minden más dolgot azonosnak feltételezve.)2014. jún. 22. 18:44
1/16 anonim válasza:
Nem ez határozza meg. Amíg nincsenek meghökkentően nagy számok, addig nem számít.
2/16 anonim válasza:
Max 1. Az felett felpofozás jár.
4/16 anonim válasza:
ha szeretjük egymást akkor nekem tök mindegy
legalább kiélte magát és megtanít egy-két új figurára:DDDD
5/16 anonim válasza:
úgyse fogja bevallani egy nő se az összes kapcsiját...
6/16 anonim válasza:
Legfeljebb 5-6 férfivel ba sszék előttem!
7/16 anonim válasza:
ha hűséges lesz hozzám, akkor az sem baj, ha prostituált volt évekig.
10/16 anonim válasza:
Ja es meg azt hozzatennem, h nem vennek el olyan not aki nem dugott legalabb 2 masik pasival rajtam kivul. Szal helyesen, 3 felett mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!